Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

o co chodzi?

IP: *.net.autocom.pl 29.01.12, 13:51
    Witam,
    Bardzo proszę o opinie. 1,5 temu byłam na rozmowie o pracę, fakt nie czułam się jakoś super po tym (nie dałam z siebie wszystkiego), ale sympatyczna Pani, która przeprowadzała ze mną ową rozmowę powiedziała, że odezwie się w poniedziałek i da znać co i jak. Faktycznie był poniedziałek (tydzień temu) i Pani zadzwoniła, powiedziała że jest zainteresowana, ale będzie mnie musiała potrzymać jeszcze do piątku i w tedy ostatecznie mi na odpowiedź. Przyszedł piątek i nic ciszaaaaa ;/ nie wiem co mam myśleć, o co chodzi i ogólnie znów dół bo firma fajna, wydawałoby się, że poważna no i owa Pani bardzo sympatyczna.
    Czy powinnam tam zadzwonić jutro i zapytać?
    poradźcie coś :(

z góry dzięki
    Obserwuj wątek
      • marta_monika_ef Re: o co chodzi? 29.01.12, 14:41
        Ja bym zadzwoniła. pracodawcy lubią jak się stara, aby staranie nie przeszły w nachalnośc.
      • Gość: fomica Re: o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 15:02
        Najbardziej popularne są dwie opcje: albo osoba decyzyjna jest na urlopie i brakuje jakiegos podpisu do zaklepania decyzji albo jest jakiś lepszy kandydat, którego chcieliby zatrudnić, ale on sie jeszcze waha, albo poprosil o czas do namysłu i na razie czekają ale na wszelki wypadek ciebie nie chcą jeszcze spławiać.
        Ja zawsze jestem za opcją żeby dzwonić i pytać, no bo co masz do stracenia?
        • Gość: ehhh Re: o co chodzi? IP: *.net.autocom.pl 29.01.12, 16:29
          ok ja rozumiem, może mają kogoś lepsze etc., ale mi chodzi bardziej o ten brak kontaktu z jej strony po zapewnieniu, że w piątek mam dostać odpowiedź ;/
          • Gość: ... Re: o co chodzi? IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.12, 18:55
            Chyba cisza jest wystarczającą odpowiedzią
            • tanebo Re: o co chodzi? 29.01.12, 19:04
              Niekoniecznie. Miałem podobnie i okazało się że czekanie się przedłużyło a pani nie chciało się zadzwonić i poinformować mnie o tym...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka