Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Niezły numer z CV

• Gość: Mirka Niezły numer z cv-brawo kamil brawo radio zet IP: *.124.rt.ibs.net.pl 12.02.12, 08:49
        Brawo! Genialne!!! Kamilu Noselu -gratulacje! I stacja pokazała,że ma zmysł do zatrudnienia fajnego radiowca i Kamil Nosel,że warto w niego zainwestować!

A wszystkich narzekaczy niech nie dziwi brak sukcesów w pracy i gdzie indziej:))
      • Gość: egz Niezły numer z CV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.12, 17:24
        dzieki takiej "kreatywnosci" mamy rynek pracy stworzony dla ludzi, ktorzy beda dwoic sie i tric nie szanujac siebie tylko po to zeby osiagnac cel ... a gdzie czlowiek, rzetelnosc, pracowitosc etc. ??

... a pracodawcy tylko ciesza sie i zacieraja rece bedac swiadomymi, ze beda mieli blazna co zrobi wszystko, zeby dostac prace
        • Gość: egz Re: Niezły numer z CV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.12, 17:36
          ps. nawiazujac do osoby z artykulu, koles jest zalosny i bardzo dobrze ze pracuje w rozglosni komercyjnej, ktorej nie slucham. podejrzewam, ze jakby probowal dostac sie do PR Czworka to osoby rekrutujace parsknely by smiechem, a sluchacze jakby uslyszeli to moment zareagowali by przeciwko bzdurom jakie prezentuje ten czlowiek ...
      • Gość: Emigrant Niezły numer z CV IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 18.02.12, 21:02
        No tak - artukuł z Gazety Wybiórczej, temat w radiu Żyd. Sami swoi...
      • mr_ryba Re: Niezły numer z CV 21.02.12, 23:25
        Jak zaczyna się ta audycja w zetce, to przełączam na rmf tak mnie ten gość irytuje.
      • Gość: Nieznany Niezły numer z CV IP: *.gl.digi.pl 22.02.12, 10:19
        Dla mnie to też głupota jak można się aż tak poniżać bez przesady każdy z nas jest tylko człowiekiem i tak na prawdę nie trzeba mieć żadnego doświadczenia bo to zakład pracy powinien zapewniać szkolenia . Bo gdyby każdy od razu miał doświadczenie to nie byłyby potrzebne firmy szkoleniowe . A dwa każdy jest otwarty i na pewno łatwo przyswaja sobie wiedzę bo skoro do szkoły chodził to na szkolenie też może chodzić i się nauczyć wszystkiego. Nie tylko w Polsce są debile ale zagranicą również. Kiedyś w ogóle nikt nie posiadał takiego czegoś jak CV co dla mnie też jest głupotą;/ Kiedyś przyszło się do pracy i z marszu cię przyjmowali a nie CV ,LM i pierdoły rozmowy a potem jeszcze czekanie na to czy cię przyjmą do pracy czy nie ;/ CHOREE !! Każdy ma jakieś marzenia każdy coś lubi robić i myślę że gdyby każdy dostał się do firmy którą lubi w której na pewno wie że będzie się dobrze czuć to nie byłoby tyle bezrobocia bo nie każdy lubi jebać w sklepie i to jeszcze za 1000zł ;/ . A ci Prezesi tych firm to wyżej srają niż dupę mają a kiedyś tak samo byli normalnymi ludźmi z marzeniami jak wszyscy... A jak się wybił to od razu myśli że nie wiem Polskę zbudował ? A może zdobył szczyt Mount Everest ... A na rozmowie zachowuje się jak dziecko pytając : opowiedz coś o sobie... A może jeszcze jakie zabawki lubisz ?? ;/

Po prostu mogłabym pisać tutaj nieskończenie wiele na ten temat ale już mi się nie chce bo nie mam już cierpliwości do tego wszystkiego...

ŻAL i tyle .
      • szukam_pracy_warszawa Niezły numer z CV 22.02.12, 11:04
        Sprawa jest prosta - facet zainwestował w siebie i to mu się zwróciło.

Tajemnicą poliszynela jest fakt że program nadawany w radiu jest po to by było gdzie
        wstawić reklamy. Jakie społeczeństwo - takie radio. Istnieje tzw. targetowanie,
        odpowiednia specyfika stacji (np. gramy przeboje `80 , `90 , `00 czy tylko polska muzyka)
        gdzie w rotacji jest grane najcześciej 60 - 80 kawałków zgodnie z tym co mówił inż Mamoń (lubimy to co już znamy, co gdzieś słyszeliśmy). Całość doprawimy wybitnie swojskim sprośnym humorem klepiąc słuchacza po ramieniu. Tak sformatowane radio jest produktem dla danego zakresu słuchaczy i pod ten zakres sa też robione reklamy. I faktem jest że w dzisiejszych czasach to reklamy są nadrzędne nad programem.

Takich showmanów jak bohater artykułu jest wielu, skaczą od stacji do stacji gdy w jednej
        już się osłuchają albo właściciele płacą niezadowalająco. Skoro wielu to każdy musi się
        pokazać że jest najfajniejszy jak ptaki co mają kolorowe piórka i brzuszki.
      • Gość: k.g.m. Re: Niezły numer z CV IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.12, 22:26
        U nas tak to wygląda...
        wmawiali Ci - wykształcenie i osiągniesz wszystko - gó... prawda...
        studia praktyki, niby wykształcony i gó... prawda, jak nie masz kasy to gó... osiągniesz, 'tam' się liczą tylko znajomi - w tym kraju nie uda Ci się, nic jeśli nie masz dość szerokich pleców.
        Dla szaraczków jak my, nie ma miejsca nigdzie, my mamy zapie...ć do 67 roku życia, by nie dotrwać choć roku na emeryturze... a nasza elita (szczelnie zamknięte kręgi, pławią się w luksusie - to tak bardzo wku...a, przecież wszyscy zaku...amy ponad siły na minimalną krajową. GDZIE GODNOŚĆ LUDZKA??? czy ja czegoś nie rozumiem??? podobno mgr inż ... inteligencja ponad przeciętną i gó... prawda ... żyć się odechciewa...
        dzięki Polsko...
      • Gość: kachaaa888333 Re: Niezły numer z CV IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.12, 21:29
        mimo, ze prace dostal to faktycznie zrobil z siebie pajaca. mam nadzieje, ze glupie polaczki nie pojda tym tropem bo dopiero beda cyrki. zreszta i tak juz niektorzy robia za darmo myslac, ze praktyki dadza im doswiadczenie. tymczasem dla pracodawcy praktyki licza sie tyle co ..... g..o :) nawet stazu nie traktuja powaznie.
      • Gość: Kasia Niezły numer z CV IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.12, 15:07
        A ja uważam, że z faceta jest super gość. :) Próbował, próbował i dzisiaj robi co lubi i jeszcze mu za to fajnie płacą. Gdyby każdy miał takie podejście do pracy i wole dążenia do celu nie musiałabym teraz czytać tylu negatywnych opinii.. :/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka