Gość: Magda IP: *.ipv.net.pl 16.02.12, 13:55 witam Chciałabym pracować w PKP- głównie logistyka, zarząd nieruchomości biurowa itp. , jednak nigdzie nie mogę znaleźć informacji o naborze- ktoś wie gdzie takowe informacje znajde ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Praca w PKP help IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.02.12, 14:54 www.rynek-kolejowy.pl/praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magd Re: Praca w PKP help IP: *.ipv.net.pl 16.02.12, 18:09 Trzeba byc zalogowanym? bo ja widzę tylko kilka ofert pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Praca w PKP help IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.02.12, 09:22 Widocznie tyle jest...ja sie nigdy nie rejestrowałam. jest jeszcze kilka ofert na: www.pkpenergetyka.pl/pl/strona/232-aktualne-ofertypozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Praca w PKP help IP: *.ipv.net.pl 18.02.12, 11:20 nieoficjalnie wiem że szukają we Wrocławiu - ale jakoś na tych wyżej podanych stronach cisza- nie ma informacji. O co kaman? Odpowiedz Link Zgłoś