Gość: myszz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 10:47 jakie mogą byc pytania? mam cały kodeks pracy wystukać na pamięć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up Re: roamowa kwalif. KADROWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: rozmowa kwalif. KADROWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:41 no właśnie, mogą pytać o szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: rozmowa kwalif. KADROWA 24.06.04, 14:23 sie uwzielas (uwzielyscie?:) ) to jest normalna rozmowa kwalifikacyjna, beda pytac o znajomosc (jakie pani miala najciezsze zagadnienia, z czym pani sobie radzi bez przeszkod, co pani sprawia najwiekszy klopot) ogolna zasad panujacych w ksiegowosci, przepisy prawne, skoro chodzi o kadrowa powinny byc znane.. tak mi sie wydaje.. ew. jeszcze zapytanie o wyksztalcenie, kursy, a takze doswiadczenie - opinie o prowadzonych biurach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckw Re: roamowa kwalif. KADROWA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.06.04, 21:39 Nawet jesli wystukasz KP na blaszke, to i tak to ci niewiele da jesli wczesniej nie mialas do czynienia w praktyce z prawem pracy. Moglaby cie zapytac o jakis konkretny przypadek (np cos o urlopie pracownika, o czasie pracy itp),ale bardzo watpie. Pewnie zapyta cie, jakiego programu kadrowego uzywalas (np czy to byl Oracle czy insza cholera). Nie pekaj! Pewnie niedlugo bedziesz sie smiac z tej rozmowy, tego ci zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: roamowa kwalif. KADROWA IP: *.warszawa.tktelekom.pl 26.06.04, 01:04 A moze TY wiesz ile dni urlopu mi sie nalezy a jest to moj pierwszy urlop a pracuje od sierpnia zeszlego roku. Nikt nie wie a wakacje sie zblizaja. Przepisy sie teraz pozmienialy i nie wiem czy jest to 20 dni? Bo ktos kto zaczalby prace w styczniu tego roku tez w tym roku mialby 20 dni urlopu? Choc sam nie wiem. Jesli mozna to prosilbym o odopowiedz. POZDRO z KRAKOWA Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: roamowa kwalif. KADROWA 28.06.04, 10:09 jezeli stosunek pracy zostal nawiazany wg "starego" kodeksu pracy, to obowiazuja cie wytyczne (jezeli chodzi o urlopy) z tamtego kodeksu... urlop - pierwszy, w pelnym wymiarze 18* dni - dopiero po przepracowaniu jednego roku (12 miesiecy) - chyba ze miales po 6 miesiacach polowe wykorzystaną... (* pisze 18, bo nie podales, jakie szkoly pokonczyles... wszystko jest w kodeksie pracy podane) urlopy - art. 152-173 kodeksu pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: roamowa kwalif. KADROWA IP: *.e / *.e-data.net.pl 27.06.04, 12:14 Chcesz być kadrową i kodeksu nie znasz? Bosz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz Re: roamowa kwalif. KADROWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 08:30 boszz... no nie znam, pracowałam na zupełnie innym stanowisku, co, przeszkadza ci to? Odpowiedz Link Zgłoś