Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

problem serwisant w kauflandzie

16.07.12, 21:06
    Witam ! Pracuje w Kauflandzie na 3/4 etatu i ostatnio dodatkowo przyjęłam ofertę pracy jako serwisant pewnej firmy na terenie kauflandu w ktorym pracuje(układam i eksponuje jej towary ). Jest to 32 godziny miesięcznie. Moja kierowniczka powiedziala mi, ze w ramach serwisu mam rowniez pracowac na markecie (znaczy ze jak skoncze swoja prace z serwisem i zostanie mi troche czasu to mam sie brać za paletę i wykładać towar kauflandu :/). Odpowiedzialam jej, ze ja pracuje jako serwisant w ramach innej umowy (umowa zlecenie) i nie bede pracowac na dziale, bo to jest tak jakbym miala umowe z realem i przychodzila pracowac w kauflandzie "bo mi zostało troche czasu" . Ogólnie jest bardzo oburzona. Dzwoni do kolesia od serwisu i robi mi problemy. Szczerze nie wiem juz co jej powiedziec. Nic do niej nie trafia. POMOCY !
    Obserwuj wątek
      • Gość: pitupitu Re: problem serwisant w kauflandzie IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 14:31
        wszystkie serwisy w kauflandzie załatwiane są przez kierowników, wbl albo przez samego dyrektora. Jeżeli Firma dogada się tak że za 32 godziny płaci tyle i tyle a Ty na wyłożenie towaru poświęciłaś np 20 godzin to coś nie halo.
        Serwisant nie tylko wykłada towar danej firmy ale również musi pilnować dat ( zależy z czego ten serwis). ale jeżeli ja jestem pracownikiem kauflandu i mam serwis danej firmy na okreslona liczbę godzin to pracowałabym dodatkowo na dziale te godziny. A swój serwis wykładałabym w ramach pracy. Inaczej nie przejdzie. Zabrac serwis można komuś w każdej chwili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka