Gość: maja IP: *.aster.pl 01.05.08, 16:10 czy mogę na teorię i praktykę zapisać się jednocześnie?bo wiem ,że ludzie zdają czasem tego samaego dnia,a obiło mi się o uszy ze najpierw trzeba zdać teorię,żeby się na praktykę zapisać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: jednocześnie IP: *.idk.net.pl 01.05.08, 16:13 oczywiście ,że możesz.Ja też tak zdawałam (w jednym dniu) teorię i praktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: jednocześnie IP: *.aster.pl 01.05.08, 16:31 po prostu zapisuję się jednego dnia na jedno i drugie?jeśli tak to bomba,nie chciałam przedłużać i czekać najpierw na teorię później na praktykę:) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: jednocześnie IP: 217.98.251.* 01.05.08, 16:45 tak , może być tak ze tam Ci się mogą zapytać czy teoria i praktyka w tym samym dniu czy osobno i tyle..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: jednocześnie IP: 217.98.251.* 01.05.08, 16:44 maja lepiej się zapisać odrazu na teorię i praktykę ;) bo po co masz czekać kolejny miesiąc albo i więcej na 2 egzamin i mieć więcej stresu.ja też w jednym dniu zdawałam i teorie i praktyke.a gdzie zdajesz..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: jednocześnie IP: *.aster.pl 01.05.08, 16:50 poki co ja kurs robię dopiero,ale chciałabym się spręzyć jakoś w czasie z tym;)wydaje mi sie,że na powstańców,bo tam tez,niedaleko mam ośrodek ale cos wszyscy tą radarową polecają więc się zastanawiam:) a teraz pytanie z serii głupich,ale jestem mało zorientowana;)czy mogę jakoś wybadać sytuację w jakim wordzie kiedy miałabym egzamin i wybrać?czy nie ma takiej możliwości i najpierw się zapisuję później poznaję datę egzaminu? z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: jednocześnie IP: 217.98.251.* 01.05.08, 17:41 jak idziesz się zapisać na egzamin to mówisz że na kategorie B no i tam ci mówią jakąś date i godzine na którą i za nim Ci wydrukuje tą karteczke to najpierw mówisz czy ten dzień i godzina Ci odpowida (bynajmniej ja tak miałam że że najpierw mi się zapytała i dopiero wydrukowała) wydaje mi się że jeśli chciałabyś się zorientować nie tylko w jednym wordzie co do egzaminu to iść tam i zapytać się o najbliższe wolne terminy egzaminów za to kary przecież nie zapłacisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asik321 Re: jednocześnie 01.05.08, 20:17 Jak ostatnio na Odlewniczej pytałam sie o egzamin łączony to powiedziano mi, że nie ma czegoś takiego. Najpierw zdana teoria potem dopiero zapis na praktykę. Jak zdałam testy to musiałam poczekać, aż egzaminator przyniesie wyniki do okienka i dopiero wtedy mogłam sie zapisać na praktyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: jednocześnie IP: 217.98.251.* 01.05.08, 21:08 asik321 no właśnie powiem ci że jak czytam to forum to zdziwiło mnie to że ludzie piszą o odlewniczej że praktyka i teoria osobno.;// to jest naprawde głupie..bo jeszcze większy stres i przeżywanie tego..ale to chyba też zależy od wordu bo każdy co do egzaminu ma inne zasady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asik321 Re: jednocześnie 02.05.08, 08:24 Nie dość,że większy stres to i strata czasu. Na testy trzeba czekać około miesiąca i potem na praktykę też :/ Odpowiedz Link Zgłoś
toyota08 Re: jednocześnie 02.05.08, 08:56 Ja na Bemowie też najpierw zapisywałam się na teorię i dopiero jak zaliczyłam to się zapisałam na praktyczny.Jednocześnie na teorię i praktykę nie mogłam się zapisać.Jak egzaminator wyszedł z sali w której zdawałam teorię to mogłam wziąść numerek się zaapisać na praktyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 jednocześnie, czy osobno ? 02.05.08, 13:39 Chyba większość osób chciałaby zapisać się i zdać obydwie części Egzaminu za jednym podejściem. Niestety jest zawsze jakaś część osób która zawali "teorie"...... Co wtedy z Egzaminem praktycznym jeżeli dana osoba zapisała się obydwie części tego samego dnia ? Oczywiste jest, że do "praktyki" nie przystąpi, a zarazem blokuje miejsce innym!!! Z tego oto powodu wiele WORD-ów podjęło decyzje o zapisywaniu na Egzaminy "oddzielone". Jeżeli ktoś ma chęć koniecznie zdawać wszystko w jednym dniu, to tylko pozostaje podzwonić po różnych WORD-ach i zapytać ! Wiem , że Skierniewice zapisują na dwie części, ale to też trzeba sprawdzić. (*) Jeżeli nie zaliczysz "teorii" , to za "praktykę" dopłacasz 50% ceny. Odpowiedz Link Zgłoś