Gość: Janek IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 08:17 Proszę o opinie na ten temat. Podzielcie się doświadczeniami? Warto w to wchodzić? Jak nie dać się oszukać? Dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koles Re: Chałpnictwo - tylko nie to! IP: *.miedzychod.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 09:22 mam dosc przykre doswiadczenie z praca chałupnicza, dwa razy sie naciełem dobrze ze te kwoty które wpłacilem oddali, najpierw chca bys zapłciła za przysłany material, i do tego daja rozne umowy jak sie zdecydujesz na któras to masz ja podpisac, nie rob tego!!1 poprostu wyslij prace wykonana i zero umów wyslij pisemko tylko ze czekasz na potwierdzenie twijej pracy, czy spełnia ich oczekiwania jesli bedzie bez efektu- odpowiedzi to znaczy ze naciagaja, wtedy wyslij do nich piseko z reklamacja i o zwrot kasy która włozyłas na materiały i ze ta ich umowa niespelnia oczekiwan twoich skoro twoja praca jest niedoceniana. lepiej sie w to niebawic. to jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Chałpnictwo - opinie. 28.06.04, 10:22 Gość portalu: Janek napisał(a): > Proszę o opinie na ten temat. Podzielcie się doświadczeniami? Warto w to > wchodzić? Jak nie dać się oszukać? > > Dzięki. > Pozdrawiam witaj prawie że krajanie :) Z opisywanych nie tylko na tym forum przypadków wynika, że nie warto. Bo większość z ogłoszeń to naciągactwo Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś