eat.clitoristwood 18.12.10, 19:13 (Jutro nadejdą) Dobrze mi było z Wami przez tych lat dziewiętnaście. Szkoda, że za rok odejdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lernakow Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 19:18 To teraz na drugą nóżkę tyleż i razem będzie: Sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 19:25 Nie wiem co świętujemy, ale uderzam w uścisk na misia.:P Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 19:47 Starzeję się. Jutro ostatnie dzieści. Niedługo będzie, jak z tym dziadkiem, do którego przyjechała telewizja z okazji jakichś tam matuzalemowych urodzin. Osowiały staruszek na pytanie o receptę długiego życia ożywił się i rzucił "bede jadł?". Odpowiedz Link Zgłoś
marina.sy Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 20:15 > Starzeję się. Eeee tam, przsadzasz. Przed chwilą był Sting w tv. Za rok ma 60, a nadal świetnie wygląda i to nie jedyny taki przypadek. Chyba że starzejesz się mentalnie, ale to można w każdym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 20:20 marina.sy napisała: > Eeee tam, przsadzasz. Przed chwilą był Sting w tv. Za rok ma 60, a nadal świetn > ie wygląda (...) Phi, ja to dopiero świetnie wyglądam....tylko telewizja do mnie nie chce przyjechać. I to mnie frustruje. A kurde, wysadzać w powietrze siebie czy innych...ani nawet Rzymu podpalać mi się po prostu nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
marina.sy Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 21:07 Ale do Stinga też tv nie przyjechała, to Sting przyjechał do tv. Jakoś tak to było z tym Mahometem... Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 19:53 Nie wiem o co chodzi i czemu jest 10 wątków o serialach.:) Odpowiedz Link Zgłoś
panciafrancia Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 20:16 marina.sy napisała: > Tubisiowi się nudzi i śmieci. Ta, jemu to wszystko wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 20:29 Jak to ZA rok? To idzie Ci na 49? I co w związku z tym zamierzasz zrobić? Z dowcipnego, ciut uszczypliwego faceta zmienić się w starego zrzędę? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 20:48 chersona napisała: > Jak to ZA rok? To idzie Ci na 49? > I co w związku z tym zamierzasz zrobić? Z dowcipnego, ciut uszczypliwego faceta > zmienić się w starego zrzędę? Zrzędą jestem od urodzenia. Przeraża mnie wizja pokochania wszystkich, na stare lata, totalnego zrozumienia i potulnego kiwania zwieńczoną łysym łbem oślinioną, tępym grymasem zdobną mordą buddysty-amatora. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 21:26 mnie kiwanie siwym łbem tak nie przeraża, najbardziej przeraża mnie pogarszający się z wiekiem stan zdrowia (nie u mnie, lecz generalnie). Na myśl o jeżdżeniu od lekarza do lekarza, kolonoskopiach i innych przyjemnościach robi mi się smutno i straszno. Nie jestem bogata a nasza służba zdrowia wpędza mnie w depresję. Te refundacje, badania okresowe, które obowiązują do 65 r.ż. a potem wypada się z gry. Potem nie ma już mammografii, cytologii, innych przyjemności, pora umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 21:34 O matko huto ! Przy takim depresyjnym myśleniu, miałabym już załatwiony pochówek i wykonany nagrobek........ Więcej optymizmu to będziesz zdrowym człowiekiem. Polaków wykańcza dobijanie się myślami i problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 21:41 wiemy, wiemy. Dlatego biję się w piersi i przepraszam, że na urodzinowym wątku eatka.clitka, który zawsze mnie rozwesela i -złożę tu osobiste wyznanie - swoim poczuciem humoru i skojarzeniami ogromnie przypomina mojego faceta, piszę takie smutki. Dobrze byłoby szacownego jubilata rozweselić, ale tu zostawiam lepszym ode mnie pole do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 20:39 clint-chetnei by sie z toba zamienił i ruszył na młode du-py hehe Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 20:49 Ode mnie najlepsze życzenia. I rada - wywal wszystko co kojarzy Ci się z wiekiem. Bez sensu jest zaglądanie w papierki w celu przypomnienia sobie umownej rzeczy - wieku. Mam znajomych - okolice 80 - 90 lat. Ping - pong i tenis - na codzień, basen, koncerty - wszystko co się da. Ci ludzie są nieprawdopodobnie szczęśliwi. Wielu z nich przeszło takie historie w życiu że nigdy nie cofneło by się w czasie. Ale bosko się ich słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
marina.sy Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 21:16 > wywal wszystko co kojarzy Ci się z wiekiem. Dowód, prawo jazdy, dzieci :p Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 21:28 Sądzisz że dzieci wypominają mu wiek ? Ciasne myślenie. Po jaką cholerę potrzebna jest dokładna wiedza, kto ile ma lat ? Kiedys Mira Zimińska była w Chinach, zwiedzała jakiś pałac. Zobaczyła przepiękną wazę i spytala, co na niej jest napisane. Odpowiedź była : żyj sto lat ! Na to Mira - Cóż za niestosowna dedykacja ! Już wtedy była grubo po osiemdziesiątce. Odpowiedz Link Zgłoś
marina.sy Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 21:40 > Sądzisz że dzieci wypominają mu wiek ? Podobno po dzieciach najbardziej widać jak się starzejemy. Tyle w tym podniosłym temacie. Więcej luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 20:57 To za rok chlejemy na Abrahama :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 21:55 Popraw sobie humor. Ja zawsze oglądam dobre komedie i humor mi dopisuje. Ostatnio najbardziej się śmiałam przy starych radzieckich komediach - Brylatowa ręka, Hełm... i o jakimś gieroju, który przez pustynię przemycał jakieś kobitki. To był hicior miesiąca. Szkoda że tytuł wyleciał z łepetyny. A teraz żegnam bo w poblizu mam wyprzedaż roku. > Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 22:06 no sorry, ale tych ści to było raptem dwa. przy siąt to se policzysz dłużej;) Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 22:11 I to też jest dołujące. Mogłyby te wieki średnie rozciągać się na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Do ostatnich ści... 18.12.10, 22:58 hiehie, dopiero życie ci się zaczyna :) najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Do ostatnich ści... 19.12.10, 02:06 Ści czy siąt, co to za różnica.. Clitoris jest niezastąpiona/y, nawet z wood ;) Wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Dziękuję za miłe słowa 19.12.10, 13:14 i życzenia. Kokieteria nie jest wyłącznością damską. No i czasami i facetowi się opłaca. ;) Choćby i leciwemu. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_dream Re: Najlepszego!! 20.12.10, 08:13 wszystkiego dobrego:) ja sama mam prawie tyle nie widzę tego po sobie inni nie wierzą,że mam tyle życie jest piękne :P nie kokietuj:P Odpowiedz Link Zgłoś
eastern-strix Re: Do ostatnich ści... 20.12.10, 09:26 Hmmm, to tłumaczy poziom wielu Twoich postów... :P Odpowiedz Link Zgłoś