Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

AmberRoad firma z Gliwic

IP: 195.116.232.* 04.08.12, 20:54
    czy ktoś się orientuje, jaką branżę reprezentują? Czym się ta firma zajmuje?
    Mam się stawić na rozmowę kwalifikacyjną w Gliwicach...
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: AmberRoad firma z Gliwic IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.12, 09:18
        dołączam się do pytania-nie mają strony, nie mogę znaleźć żadnego info o tej firmie.
      • Gość: gośćm Re: AmberRoad firma z Gliwic IP: *.3s.pl 14.08.12, 09:01
        też szukałam, ponieważ też idę na rozmowę.
        • snajper55 Re: AmberRoad firma z Gliwic 14.08.12, 11:45
          A w ofercie pracy co było napisane? Nic? Czyli akwizycja.

S.
        • Gość: gośćm Re: AmberRoad firma z Gliwic IP: *.3s.pl 21.08.12, 23:03

I jak, spodobała Ci się oferta? Ja zrezygnowałam od razu, ponieważ to zwykła akwizycja... Pewnie ciężko znaleźć klienta, choć płacą dobrze.
          • Gość: gosc Re: AmberRoad firma z Gliwic IP: *.play-internet.pl 30.08.12, 15:28
            to żadna akwizycja tylko praca D2D. pozyskiwanie klientów nie jest ciężkie. sam pracowałem w takiej firmie i zarobki są b. dobre. Po prostu trzeba się starać
            • Gość: gość Re: AmberRoad firma z Gliwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 17:05
              a dadzą samochód służbowy czy trzeba swoim jeździć?
              • Gość: gosc Re: AmberRoad firma z Gliwic IP: *.play-internet.pl 31.08.12, 14:05
                podobno daja na paliwo
              • Gość: oszukani ! Re: AmberRoad firma z Gliwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 19:59
                Ludzie co to za gadki. Sami oszuści tam są na czele z niby szefem który wyłudzenia ma w jednym paluszku bo je praktykował. Osoba która tak zachwala ta prace i firmę i akwizycje to kret wpuszczony przez nich. Odradzam miałam z nimi do czynienia
      • Gość: eeee Re: AmberRoad firma z Gliwic IP: *.ssnet.pl 04.09.12, 21:33
        Dajcie spokój z takimi firmami. Czarna dziura, strona w budowie, co może prezentować taka "niby" firma. Nazwa też pewnie przypadkowa - kontrowersyjna, a może przyciągnie naiwnych jak magnes?
        • Gość: gość Re: AmberRoad firma z Gliwic IP: *.95.92.139.gl.digi.pl 05.09.12, 14:39
          To, że strona w budowie o niczym nie świadczy - apropos nie każdego stać na wykupienie domeny. Jeśli szukasz firmy znajdź ją w KRS ciołku.
      • Gość: Gość Re: AmberRoad firma z Gliwic IP: *.95.92.139.gl.digi.pl 05.09.12, 14:46
        Przedstawiciel handlowy. Według mnie bardzo dobrze płacą, pracowałem w różnych firmach jako przedstwaiciel, czy konsultant a wynagrodzenie było przerażające. Tutaj zaproponowano konkurecyjne stawki i premie uznaniowe, nie do porówniania! jestem pozytywnie nastawiony. Trzeba jednak mieć ten kop, bo bez tego ani rusz. To nie jest praca dla leniwych.
        • Gość: Olala Re: AmberRoad firma z Gliwic IP: 195.116.232.* 05.09.12, 20:29
          Ale też trochę "cwaniakować". Pracowałam jakiś czas, ale zrezygnowałam.
          Dla tych, którzy wciąż nie wiedzą - chodzi o sprzedaż telewizji cyfrowej n.
      • kefas6504 Re: AmberRoad firma z Gliwic 17.07.13, 07:37
        Firma ta sprzedaje dekodery nc+. Nie uczciwa,moją teściową pracownicy tej firmy oszukali na kilka tysięcy złotych.Nie wpuszczać do domu.Cwaniaki bez żadnych skrupułów.Od listopada 2012 do dziś nie ma dekoderów a nc+ domaga się opłat.sprawa trafiła do prokuratury i sądu.Trzymajcie się od tej firmy z daleka.POZDRAWIAM.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka