roklando 07.09.12, 07:12 Z praca w Polsce chyba nie jest tak zle skoro od dluzszego czasu szukam ciesli szalunkowy do pracy w Niemczech i prawie brak zgloszen co o tym sadzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomeczek_44 Re: praca 07.09.12, 10:19 roklando napisał(a): > Z praca w Polsce chyba nie jest tak zle skoro od dluzszego czasu szukam ciesli > szalunkowy do pracy w Niemczech i prawie brak zgloszen co o tym sadzicie Sądzimy, że: = może cieśle szalunkowi mają pod dostatkiem pracy w Polsce więc nie muszą szukać jej za granicą i/lub = może cieśle szalunkowi kiepsko mówią po niemiecku a bez znajomości tego języka, choćby podstawowej oraz branżowej (ze swej branży) o prace w Niemczech trudno Odpowiedz Link Zgłoś
professional_scoffer Re: praca 07.09.12, 20:42 A może z tymi cieślami szalunkowymi to tak samo jak z pracą na platformie wiertniczej? Gdzie nie spojrzę to szkują cieśli, a ja chcę się czegoś konkretnie dowiedzieć to mam kupić katalog za kilkadziesiąt zł. Odpowiedz Link Zgłoś