Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wszyscy chcą pracować dla Google'a

IP: *.play-internet.pl 26.09.12, 13:17
    Wszyscy?dziennikarzynki z wybiórczej lubią nadużywać słów i posługiwać się wielkimi kwantyfikatorami, ale z rzetelnym dziennikarstwem nie ma to nic wspólnego. Otóż informuję was,że nie wszyscy.
    Obserwuj wątek
      • jamesonwhiskey Re: Wszyscy chcą pracować dla Google'a 26.09.12, 14:02
        ja nie chce
        slabo placa, a kantyna czy xboxy czy rowerek to sa dobre dla dzieciakow
        • Gość: mnt Re: Wszyscy chcą pracować dla Google'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 14:41
          Ja też nie chcę, z podobnych przyczyn
          • Gość: TReneR44 Re: Wszyscy chcą pracować dla Google'a IP: *.nics.nxp.com 26.09.12, 16:43
            A ja bym chętnie popracował dla IBMa

TReneR
      • Gość: aiutor Dokładnie IP: 66.151.100.* 26.09.12, 15:05
        Jest dokładnie tak, jak napisał przedmówca. Jest wielu dobrych informatyków, którzy nie chcą pracować dla Google'a. Do mnie Google dzwoni co jakieś trzy miesiące od ponad 2 lat i ciągle nie chcę pojechać na kolejną rozmowę kwalifikacyjną do nich. (Byłem na rozmowie w ich głównej siedzibie w Mountain View 3 lata temu i jakoś mnie nie przekonali.)
        • Gość: GUŁAGI Re: Dokładnie IP: *.privacyfoundation.ch 26.09.12, 15:44
          gułag jak to nazwywamy w USA to zajebiste miejsc pracy dla fanów
          róznej masci klik i koneserówj metod AMWAY. pranie mózgów i ogolnie
          najwieksz g-ó-wno mozliwe - pracowałem 8 lat w tym bagnie, na szczescie odpowiednio wczesnie rozpoczęta robota i cos bylo z opcji na akcje.

O Waliszewskim wali-szefem (Country Manager w Polsce) to nie chce nawet pisac. firma oparta na systemie KAST, GWIAZDY z koziej DUPY co sie zalapaly na opcje co matured i zarobili duzo kasy, KASTA NIEWOLNIKOW zapie...jacych na KASTE GWIAZD z koziej dupy.
          W Polsce dostanieci load a nie opcje wiec juz nawet szkoda gadać.

GUŁAG ro najgorsze miejsce pracy jakie znam. Zabija DUSZĘ i chec do pracy dla siebie- cyrografy jakie trzba tam podpisywac wolaja o POMSTE DO NIEBA.

GW jak zwykle...beztronnosc typowa dla magazynu sponsorowanego co usunie nasze posty.
          Czy to AMBER GOLD czy to GOOGLE GOLD...jedna i to sama nieuczciwa banda PARA-dzinnikarzy z GW
      • Gość: gułag? Re: Wszyscy chcą pracować dla Google'a IP: *.privacyfoundation.ch 26.09.12, 15:39
        gułag jak to nazwyaja w USa to zajbeiste miejsc pracy dla fanów
        róznej masci klik i koneserówj metod AMWAY. opranie mózgów i ogolnie
        najwieksz egó... mozliwe - pracowałem 8 lat w tym bagnie, na szczescie odpowiednio wczesnie rozpoczęta robota i cos bylo z opcji na akcje. firma oparta na
        systemie KAST, GWIAZDY z koziej DUPY co sie zalapaly na opcje co matured i zarobili duzo kasy,
        KASTA NIEWOLNIKOW zapie...jacych na KASTE GWIAZD z koziej dupy.

GUŁAG ro najgorsze miejsce pracy jakie znam. Zabija DUSZĘ - cyrografy jakie trzba tam podpisywac wolaja o POMSTE DO NIEBA.
      • Gość: Ender Re: Wszyscy chcą pracować dla Google'a IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.12, 23:41
        ahahaha, sadzac po wypowiedzi, to jestes gimbusem, albo niepelnie rozwinietym 30latkiem - teksty pisane caps'em i styl wypowiedzi eliminuje Cie jako programiste. skoncz opowiadac, jak to 8 lat dla Googla pracowales, caprze :D
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka