Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.12, 09:57
    czy ktoś wie cos o tej firmie?
    konsultant telefoniczny -masa ogloszen
    Obserwuj wątek
      • Gość: dede Re: adspectus IP: *.brunka.pl 26.03.13, 14:15
        jest to umawianie pań na badania np. mammograficzne
        • aleksandra07 Re: adspectus 03.04.13, 16:19
          podnoszę....ciekawi mnie ile można zarobić
          • Gość: beata-opole Re: adspectus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 08:16
            Prosze o info czy z ta firma wszystko ok...bo zglosilam sie tam do pracy..ale nie wiem czy firma jest w porzadku
            • snajper55 Re: adspectus 14.06.13, 09:45
              Gość portalu: beata-opole napisał(a):

> Prosze o info czy z ta firma wszystko ok...bo zglosilam sie tam do pracy..ale n
              > ie wiem czy firma jest w porzadku

Zgłosiłaś się, to przekonasz się na własnej skórze. Po co teraz pytasz?

S.
              • Gość: beata-opole Re: adspectus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 17:16
                Tzn wyrazilam chec ale ostatecznie mam dac znac w niedziele czy chce podjac zatrudnienie dlatego pytam,.
                • Gość: doda Re: adspectus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.13, 11:49
                  i co zaczełas prace w tej firmie jakies wrazenia /
                  • Gość: wewa Re: adspectus IP: *.leon.com.pl 28.06.13, 09:52
                    też znalazłam oferty pracy i bardzo, ale to bardzo ciekawi mnie system wynagrodzeń.
                    W opisie jest informacja, że wynagrodzenie jest uzależnione od ilości kobiet, które nie tylko umówią się na badanie, ale z niego skorzystają. I tutaj klops - jak to sprawdzić?
                    Czy ktoś wie, ile tych pań musi się przebadać, żeby z tego był w ogóle zarobek?
                    • Gość: doda Re: adspectus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.13, 11:03
                      od kazdej umówionej kobiety jest 5 zł brutto ale jezeli nigdzie nie pracujesz i nie jestes na rencie to wychodzi 3,8 na reke warunek jest ze umówiona kobieta musi wstawic sie na badanie i skad pewnosc ze faktycznie nie przyszła .... pozatym w tych rozmowach testowych dopatrzyłam sie czegos , mianowicie po co ta kobietka która umawia inne na to badanie kaze zabrac kobietą okulary do czytania przeciez ida na badanie ....
                      • snajper55 Re: adspectus 28.06.13, 11:54
                        Gość portalu: doda napisał(a):

> poza tym w tych rozmowach testowych dopatrzyłam sie czegos , mianowicie po co ta kob
                        > ietka która umawia inne na to badanie kaze zabrac kobietą okulary do czytania p
                        > rzeciez ida na badanie ....

Żeby po badaniu mogły podpisywać umowy kredytowe na zakup "leków"?

S.
                      • Gość: Gość Re: adspectus IP: *.play-internet.pl 01.07.13, 14:20
                        Okulary będą potrzebne do wypełnienia ankiety- ta informacja jest zawarta w materiałach szkoleniowych.
                      • Gość: KKK Re: adspectus IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.13, 11:13
                        Wszystko jest w materiałach szkoleniowych... Jaka pewność, że nie przyszła ? Jest napisane żeby zadzwonić ponownie do pacjentki która się nie zjawiła i sprawdzić to dlaczego. Jesli mowi ze przyszła to błąd pani która rejestrowała i zgłasza sie... Trzeba tylko czytać ze zrozumieniem. Sama się tam zgłosiłam i zastanawiam mnie tylko ile pań zdoła się umówić w ciągu miesiąca co równa się z pensją...
                        POzdrawiam
                      • Gość: wea Re: adspectus IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.13, 18:09
                        Okulary zabiera sie na badanie mammograficzne,ponieważ wypełnia sie ankiete. Tak jest zawsze przed każda mammografia. Badanie dotyczy kobiet w przedziale od 50 do 69 lat,wiec dużo kobiet bez okularów nie wypełni ankiety!
      • Gość: mamba pracaa IP: *.radom.vectranet.pl 05.02.14, 19:04
        Ta firma jest jak najbardziej ok dali mi laptop i słuchawki musiałam wcześniej wpłacić kaucję 230 złotych jako zabezpieczenie mienia które mi wypożyczyli , w umowie mam zapis ,że w momencie rozwiązania umowy środki są zwrotne na konto w ciągu 7 dni roboczych jeżeli sprzęt nie ulegnie zniszczeniu .
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka