Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wezwanie z Urzedu Pracy

IP: *.play-internet.pl 11.01.13, 18:20
    Dostałam wezwanie z urzedu pracy w celu potwierdzenia gotowosci do pracy.Do konca 2012r wykonywalam prace spoleczno uzyteczne od 02 01 2013 jestem na zwolnieniu lekarskim Teraz niewiem czy mam zglosic sie zaraz po zakonczeniu zwolnienia L4 do pokoju gdzie mialam skierowanie do prac spolecznych termin tam mialam na 04 01 2013 czy dopiero na wyznaczony termin przez urzad pracy do pokoju gdzie chodzilam przed pracami spolecznymi w ktorym sie wczesniej zglaszalam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: abc Re: Wezwanie z Urzedu Pracy IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.13, 18:41
        Teraz niewiem czy mam zglosic sie zaraz po zakonczeniu zwolnienia
        > L4 do pokoju gdzie mialam skierowanie do prac spolecznych termin tam mialam na
        > 04 01 2013 czy dopiero na wyznaczony termin przez urzad pracy do pokoju gdzie c
        > hodzilam przed pracami spolecznymi w ktorym sie wczesniej zglaszalam.

Może skorzystaj z urządzenia, które nazywa się "telefon".
        • Gość: red 11 Re: Wezwanie z Urzedu Pracy IP: *.play-internet.pl 12.01.13, 18:45
          Sam niewiem co ci doradzic.Jest tu wielu juz obytych ludzi z bezrobociem moze ktos mial podobny przypadek i ci napisze co i jak.Pozdrawiam
      • lilith76 Re: Wezwanie z Urzedu Pracy 12.01.13, 20:15
        To normalne, że udokumentowana choroba zwalnia cię z wizyty w danym terminie.
        Zadzwoń tam i spytaj się, czy zwolnienie lekarskie masz dostarczyć po chorobie, już zaraz (jaką drogą).
        Albo przejrzyj stronę www twojego UP - tam mogą być info, co w takiej sytuacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka