Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

michael page

IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.01.13, 14:45
    Wiem, że były wątki, ale dosyć stare. Mnie interesuje, czy ktoś niedawno z nich korzystał i z jakim efektem. Problemem dodatkowym jest wiek - 50 lat. Czy w ogóle warto sobie głowe zawracać? Aha, i nie interesują mnie stanowiska kierownicze.
    Podzielcie się, proszę doświadczeniem z tą firmą, jeśli je macie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Praktyk Re: michael page IP: *.181.58.179.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.01.14, 21:49
        Uważaj na tą firmę jeśli nadal pracujesz. Head hunter w trakcie procesu rekrutacyjnego zadzwonił do szefa aplikującego i POINFORMOWAŁ go , że ma świetnego kandydata na miejsce aplikującego bo ten odchodzi z firmy.
        NIEMOŻLIWE >>>>>>>>>>>>>>>>>>>w tej firmie tak
        • Gość: Gość Re: michael page IP: *.securex.cc 01.06.14, 23:37
          Tak to prawda. Ta firma nie zna granic przyzwoitości. Dodatkowo ich sposób rekrutacji jest bardzo dyskryminujący. Jak pracujesz w firmie słabszej niż Coca-Cola masz małe szanse. Rekruter sam robi filtry nie mające nic wspólnego z prawdziwymi kwalifikacjami kandydata.
          • Gość: Andrew Re: michael page IP: 195.81.226.* 08.07.14, 18:01
            Al bzdura, Wy chyba jesteście po prostu kiepskimi kandydatami i piszecie bzdury. Ja mam doskonałe i wszyscy moi znajomi wspomnienia ze współpracy z MP.

CFO jednej ze spółek z FMCG

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka