Gość: mały Paweł M. Re: Eco-Vital IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 06.02.14, 00:23 W Eco Vital Handlowcy są intensywnie szkoleni z technik sprzedaży oraz perswazji. Po przeprowadzeniu prezentacji mają premie jeśli uda i się podpisać umowę z klientem oraz karę finansową jeśli nie uda im się podpisać umowy na kredyt ratalny. Na Sali prezentacji jest zawsze tajemniczy klient, który obserwuje prezentacje i ocenia prace handlowców. Każdy etap prezentacji jest starannie wyreżyserowany – jak w teatrze Ludzie zostają zahipnotyzowani dosłownie. Na prezentacje zaprasza się głównie starszych ludzi – ponieważ łatwiej ich zmanipulować. Z drugiej strony osoby starsze bardziej zwracają uwagę na zdrowie i ten „otwieracz” jest wykorzystywany do przekonywania tych biedaków o skuteczności garów i wysokiej ceny. Cieśnienie na sprzedaż jest ogromne. W Eco Vital Handlowiec i pracownicy biura są zobligowani do podpisania WEKSELA IN BLANCO na 100 tys zł o zakazie konkurencji :) Koszmar. Ciśnienie na wyniki jest w centrum telemarketingowym w centrali. Jeśli umówisz za mało spotkań na prezentacji pokazu garów - kara finansowa odliczana jest od pensji:) ;Koszmar jeśli spóźnisz się do pracy - kara finansowa odliczana jest od pensji:)Koszmar; jeśli w pracy skorzystasz z internetu - kara finansowa odliczana jest od pensji:) ; osoba która udziela się na tym forum i pisze pozytywne komentarze na temat firmy to osobnik z Eco Vital - ktoś obserwuje jego prace i informacje (opinie) jakie ukazują się na portalach. Jeśli ukazują się takie informacje jak ta:) i ta osoba nie wychwyci w porę informacji która trafi do wielu osób to - kara finansowa odliczana jest od pensji:) Koszmar. Biedak musi monitorować cały czas forum. no Life. Ale święty Paweł M. wpaja wszystkim w firmie przykazanie nie ma bólu , nie ma zysku:) Firma jeszcze rok, 2 - będzie funkcjonować pod nazwa Eco Vital i zmieni nazwę lub rynek :) Można...Można:)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majaaaaa Re: Eco-Vital IP: *.greenbird.pl.173.150.91.in-addr.arpa 06.02.14, 20:45 Firma Spoko, Ja pracowałam dawniej w Rzeszowie, kasa ok, atmosfera ok tylko byłam pod głupią trenerką Pania Patrycją G. nie podobała mi sie inni mieli lepiej (Fajni są trenerzy tylko nie ona wiec jej nie polecam), ale miło to wspominam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Rzeszów Eco-Vital trener patrycja g IP: *.ostnet.pl 09.04.14, 21:52 Zgadzam sie!!! Ta trenerka patrycja jest okropna! nie wiem co ona robi jeszcze w eco nikt jej nie lubi itp podobno obrze liże d... osobie z wyższego stanowiska i tyle wiem krótko tam pracuje ale ostrzegam Was!!!!!! Uwaga na patrycje oraz ade!!!! Zresztą odnosnie tych "trenerek" byla już mowa na tym forum ale jeszcze w tamtym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Eco-Vital IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.14, 11:41 Do wszystkich osób, które nigdy nie pracowały w Eco Vital. Postaram się być obiektywny oraz uwypuklić plusy i minusy pracy telemarketera. Kolejna sprawa będzie napisanie kilku słów o klientach, osobach zapraszanych, tych którym uprzykrzamy zycie wydzwaniając "x" razy dziennie na telefon. Telemarketing: plusy - elastyczny grafik i możliwośc zamiany z I zmiany na II - bezproblemowo; potrzeba dnia/dni wolnych (np. sprawy prywatne - rodzinne itp.) - nie miałem problemów z tym; robisz wynik dobry w godzinę pracy na systemie czy dwie godz. to czasami masz większy luz, wypłata - liczyłem sobie na kalkulatorze ile mi wyjdzie w danym miesiącu i wyszło co do grosza tyle samo jak przelewali, termin wypłaty był do 15-go dnia miesiąca - w lutym wypłacili niektórym już 13-go (aż sam się zdiwiłem), minusy - niektórzy trenerzy to faktycznie amatorszczyzna i bezmyślni krzykacze, telemarketerzy potrafia być kiepscy w rozmowie (chodzi mi o dykcję i ton rozmowy, nie przedstawianie się klientowi) ale ja osobiście jako kulturalny telemarketer wymagam równiez kultury od osoby po drugiej stronie słuchawki bo jak ktos już napisał to po prostu jest praca jak kazda inna i nie każdy ma mozliwośc przebierania w ofertach, zwłaszcza jak musi opłacić akademik i mieć coś na samodzielne utrzymanie się w mieście przez kolejny miesiąc - potrzeba pracy takiej "na start", takiej "na juz" i nie jest prawda że trafiają tam najgorsi, tylko jak już ktoś napisał jest wielu studentów a także uczniów liceum, bywałą też osoby już po studiach, które właśnie takiej pracy potrzebują choćby na chwilę. Wracając do kultury osób do których dzwonimy - ludziom prostym się nie dziwię, ale biznesmeni z Warszawy i w ogóle dużych miast, tacy chyba przyjezdni, "kozaczki", cwaniaki... słoma z butów i widać, słychać i czuć że ma jakieś kompleksy i czuje się mocny w gębie tylko przez telefon - to jest typowe prostactwo; minusem jest też to że na wypłatę w styczniu niektórzy czekali niemal do końca miesiąca; minusem jest nastawienie na przekonanie klienta za wszelką cenę, siła perswazji, różnymi zabiegami i technikami, co z kolei prowadzi do tego że niektórych telemarketerów totalnie ponosi fantazja - byle tylko osiągnąc wynik i wcisnąć zaproszenie Kilka słów od siebie jeszcze. Nie mierzcie każdego jedna miarą, bo dopóki nie pracowałem na słuchawce to potrafiłem tez byc niemiły (chociaż nie chamski na szczęście) ale nauczyłem sie czegoś. Nie jest ta praca szczytem moich marzeń i zlewam to jaka kraży o niej opinia, nie zamierzam niczego prostować, zwłaszcza tego co jest na pokazach bo zwyczajnie nie wiem, albo wiem tyle ile przeczytam lub obejrzę w internecie. Jestem jednak telemarketerem i sam osobiście prowadzę w taki sposób rozmowy że mogę spac z czystym sumieniem i co ważniejsze i o czym się zapomina - telemarketer nie zmusza nikogo do kupowania garnków i to co dzieje się na pokazie jest już bez jego udziału więc na to co się wydarzy nie ma wpływu. Tak szczerze to jest 50% klientów negatywnie nastawionych do warsztatów kulinarnych (spośród tych odbierających telefon i ich nastawienia na samym początku rozmowy), 35% neutralnie i około 15% pozytywnie nastawionych (tak to sobie podzieliłem na podstawie własnych rozmów, co nie znaczy ze klient nie potrafi zmienić zdania w trakcie rozmowy. Jak się mnie ktos pyta o garnki to mówię że będą, ale ja zapraszam na degustacje a nie garnki i że chyba jest na tyle rozsądną osoba że sam/sama wie czy potrzebuje coś kupować. Takimi i innymi słowami uspokajam własne sumienie i uświadamiam klientów że to oni decydują - a szczerośc ich nastraja pozytywnie - kłamstwo ma natomiast krótkie nogi. Pracuję w firmie która ma taką a nie inną opinię, ale obojętnie czy EV czy inna podobna praca - mam swoje własne zasady którymi się kieruje zawsze w zyciu i nie skruszy nie nawet perspektywa ewentualnej utraty pracy. Hieną może być każdy, a najwięcej do gadania mają zawsze ci którzy o czyms wiedzą najmniej. Tyle ode mnie. P.S. Odpowiem w razie czego tylko na konstruktywną krytyke i racjonalne argumenty. Jeżeli ktos np uważa że jestem "ch.." tylko dlatego że pracuję na słuchawce i namawiam na poczęstunek to nie mamy o czym rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-telemarketerka Re: Eco-Vital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.14, 21:48 Popieram. Ja pracowałam na słuchawkach prawie pół roku. Z żalem dowiedziałam się, że mój oddział zostaje zamknięty. Nie wciskałam ludziom kitu i gdy ktoś pytał się o garnki, otwarcie mówiłam, że odbędzie się pokaz, ale zakup oczywiście nie jest zobowiązujący. W kwestii premii, ktoś wspominał, że można mieć nawet 900zł. Ja do podstawy miałam doliczane około 150zł co miesiąc. A podstawa zgodna z umową. Wypłata zawsze na czas wpływała. Owszem, były kary, np. za wysyłanie zaproszenia na "pałę", czyli gdy klient mówił, że nie wie czy przyjdzie, ale zaproszenie można wysłać lub kiedy nie podawało się godziny spotkania. Ale gdy padły pierwsze kary odbył się coaching, aby wyjaśnić takie problemu. I tu szacun dla trenerów trzymających rękę na pulsie. A co do handlu i wciskania garów starszym ludziom - umówmy się, każdy ma swój rozum. Nie popieram wykorzystywania niewiedzy ludzi, ale obecnie żeby coś sprzedać trzeba naściemniać i klienta omamić. Sam pomysł w porządku. Tylko wybierałabym klienta świadomego, który wie dokładnie co i za ile kupuje. Mój oddział był mega - mega konsultanci, koordynatorzy, trenerzy i informatyk. Byliśmy kumplami, ale kiedy trzeba było dostaliśmy opieprz. Polecam osobom, które maja pewność siebie i gadane :) Odpowiedz Link Zgłoś
bramasole Re: Eco-Vital 22.02.14, 19:48 Witam. Słyszałem, że Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów Delegatura w Poznaniu prowadzi postępowania przeciwko Eco Vital. Może warto się do nich zgłosić i opowiedzieć jak naprawdę działa Eco Vital, jak nas wykorzystują, jak naciągają biednych staruszków. Jak myślicie hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca pomoc prawna dla pokrzywdzonych pracowników IP: *.31.69.191.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.02.14, 19:53 Oferujemy pomoc prawną dla osób pokrzywdzonych przez Eco Vital z oddziału we Wrocławiu i innych oddziałów. Fakt zatrudnienia na umowę zlecenia nie wyklucza kierowania licznych roszczeń pod adresem firmy. Zapraszamy na nieodpłatne konsultacje. Kontakt: 602770435 lub kancelaria@radca-az.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Eco-Vital IP: *.com 11.03.14, 13:54 Powinno Ci być głupio, że takie rzeczy piszesz! Ja pracuje w eco-vital i za 8 godzin dziennie 5 dni w tygodniu mam 2 tys. Jeśli to dla Ciebie mało, przy pracy, gdzie nie musisz się nadwyrężać to musisz być głupi albo naiwny, że inni dadzą Ci więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alni Re: Eco-Vital IP: *.play-internet.pl 12.03.14, 17:12 www.wykop.pl/link/1902964/prezentacja-eco-vital-ukryta-kamera-pranie-mozgu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXKONSULTANT Re: Eco-Vital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.14, 17:00 Pracowałem w tej firmie bardzo długo i powiem jedno - JEDNA WIELKA ŚCIEMA. Radzę omijać szerokim łukiem, o ile nie macie ochoty nabawić się nerwicy, a jeśli już naprawdę nie macie innego wyboru, to po prostu traktujcie tę pracę jako przejściowy etap w swoim życiu (tak jak ja) i czym prędzej znajdźcie sobie coś "normalnego". I wcale nie piszę tego z frustracji, bowiem miałem bardzo wysoką średnią zaproszeńw miesiącu (celowo nie powiem jaką, żeby uniknąć identyfikacji:P), a mimo to żenującą wypłatę jak na taki stres i ogrom pracy, jaki trzeba wykonać. Najbardziej wkurw... mnie, bo inaczej nie powiem, kity, jakich należało wysłuchiwać non stop "z góry" i te - pożal się, Boże, nagrody za dobry wynik. Wykonywałem swą pracę jak najlepiej, byłem jednym z najlepszych, a mimo to wciąż słyszałem pierd... o tym, że mogę się postarać bardziej i chamskie naciski ze strony trenerów, jeśli akurat miewałem gorszy dzień. Ci ostatni najczęsciej zapominali, że efekt pracy NIE ZALEŻY od Ciebie, a w 70 % od kampanii, tj. bazy numerów, jaką otrzymujesz do wydzwonienia, szczęścia, itd. Mam gadane, zapał do pracy, wiedzę i zawsze to posiadałem, ale to niestety nie wystarcza, by osiągać wysokie rezultaty, w każdym razie nie zawsze. A Ci [CENZURA!] zachowują się, jakby brak zaproszeń było Twoją winą, tylko i wyłącznie Twoją. Ciekawy sposób motywowania pracownika, nie powiem. I ile k... mać można robić tych pieprzonych szkoleń i wmawiać ludziom, że baza jest świetna, tylko my mamy niewłaściwą postawę wobec pracy, co niejednokrotnie było najgorszym kłamstwem? Nawet jeśli masz ponadprzeciętny wynik, to i tak jesteś skazany na wysłuchiwanie tych bzdur, reprymend, szkoleń, na których non stop powtarza się to samo "pierd...", co doprowadza człowieka do szału. Wspomnę też o tych zabawach rodem z przedszkola w razie "awarii", które były najbardziej żenującym doświadczeniem w pracy, w jakim brałem udział. Na początkowym szkoleniu sami mamią Cię, jaka to nie wspaniała firma, że to wszystko to promowanie zdrowego tryby życia, wspaniała atmosfera, że nijako dzwoniąc do klienta robimy mu WIELKĄ przysługę, (notabene dzwoniąc do niego 10 raz nieraz dziennie - co doprowadza go do szewskiej pasji, prowokuje wyzwiska, groźby - bo baza jest "przerabiana" kilka razy niejednokrotnie), dajemy prezenty, poczęstunek za free... A jak jest naprawdę? Radzę poczytać trochę artykułów i pooglądać na necie, oceńcie sami. Jeszcze co do tych premii. Kolejna porażka. Za okres całej "kariery" dostałem raz 50 złotych za mega dobre wyniki, bo system jest tak skonstruowany, że Ci co mieli dużo mniejszą średnią, a zrobili wiekszy progress pod koniec miesiąca, dostawali po 250 złotych. Co do trenerów... (Uśmiecham się w tej chwili szeroko z politowaniem ) Pani P. nie zadzieraj tak nosa, bo tak naprawdę nic sobą nie reprezentujesz i wykonujesz zawód, jaki wykonujesz - a nie należy on wcale do prestiżowych, a raczej tych, które przynoszą wstyd. Pani A., naucz się Pani kultury osobistej, bo zachowujesz się jak rasowa troglodytka. Panie informatyku, Panu też przydałoby się parę lekcji dobrego wychowania. Reszta stafuu w miarę spoko (ale słyszałem nieraz, jak śmiali się z ludzi) to zależało raczej od ich kapryśnych humorków i nawału pracy. Czyli raczej norma wszędzie w dzisiejszych czasach. Zmienne IP i kilka innych ciekawostek to bardzo użyteczna rzecz. Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONSULTANT_RZESZÓW Re: Eco-Vital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.14, 17:03 Pracowałem w tej firmie bardzo długo i powiem jedno - JEDNA WIELKA ŚCIEMA. Radzę omijać szerokim łukiem, o ile nie macie ochoty nabawić się nerwicy, a jeśli już naprawdę nie macie innego wyboru, to po prostu traktujcie tę pracę jako przejściowy etap w swoim życiu (tak jak ja) i czym prędzej znajdźcie sobie coś "normalnego". I wcale nie piszę tego z frustracji, bowiem miałem bardzo wysoką średnią zaproszeńw miesiącu (celowo nie powiem jaką, żeby uniknąć identyfikacji:P), a mimo to żenującą wypłatę jak na taki stres i ogrom pracy, jaki trzeba wykonać. Najbardziej wkurw... mnie, bo inaczej nie powiem, kity, jakich należało wysłuchiwać non stop "z góry" i te - pożal się, Boże, nagrody za dobry wynik. Wykonywałem swą pracę jak najlepiej, byłem jednym z najlepszych, a mimo to wciąż słyszałem pierd... o tym, że mogę się postarać bardziej i chamskie naciski ze strony trenerów, jeśli akurat miewałem gorszy dzień. Ci ostatni najczęsciej zapominali, że efekt pracy NIE ZALEŻY od Ciebie, a w 70 % od kampanii, tj. bazy numerów, jaką otrzymujesz do wydzwonienia, szczęścia, itd. Mam gadane, zapał do pracy, wiedzę i zawsze to posiadałem, ale to niestety nie wystarcza, by osiągać wysokie rezultaty, w każdym razie nie zawsze. A Ci [CENZURA!] zachowują się, jakby brak zaproszeń było Twoją winą, tylko i wyłącznie Twoją. Ciekawy sposób motywowania pracownika, nie powiem. I ile k... mać można robić tych pieprzonych szkoleń i wmawiać ludziom, że baza jest świetna, tylko my mamy niewłaściwą postawę wobec pracy, co niejednokrotnie było najgorszym kłamstwem? Nawet jeśli masz ponadprzeciętny wynik, to i tak jesteś skazany na wysłuchiwanie tych bzdur, reprymend, szkoleń, na których non stop powtarza się to samo "pierd...", co doprowadza człowieka do szału. Wspomnę też o tych zabawach rodem z przedszkola w razie "awarii", które były najbardziej żenującym doświadczeniem w pracy, w jakim brałem udział. Na początkowym szkoleniu sami mamią Cię, jaka to nie wspaniała firma, że to wszystko to promowanie zdrowego tryby życia, wspaniała atmosfera, że nijako dzwoniąc do klienta robimy mu WIELKĄ przysługę, (notabene dzwoniąc do niego 10 raz nieraz dziennie - co doprowadza go do szewskiej pasji, prowokuje wyzwiska, groźby - bo baza jest "przerabiana" kilka razy niejednokrotnie), dajemy prezenty, poczęstunek za free... A jak jest naprawdę? Radzę poczytać trochę artykułów i pooglądać na necie, oceńcie sami. Jeszcze co do tych premii. Kolejna porażka. Za okres całej "kariery" dostałem raz 50 złotych za mega dobre wyniki, bo system jest tak skonstruowany, że Ci co mieli dużo mniejszą średnią, a zrobili wiekszy progress pod koniec miesiąca, dostawali po 250 złotych. Co do trenerów... (Uśmiecham się w tej chwili szeroko z politowaniem ) Pani P. nie zadzieraj tak nosa, bo tak naprawdę nic sobą nie reprezentujesz i wykonujesz zawód, jaki wykonujesz - a nie należy on wcale do prestiżowych, a raczej tych, które przynoszą wstyd. Pani A., naucz się Pani kultury osobistej, bo zachowujesz się jak rasowa troglodytka. Panie informatyku, Panu też przydałoby się parę lekcji dobrego wychowania. Reszta stafuu w miarę spoko (ale słyszałem nieraz, jak śmiali się z ludzi) to zależało raczej od ich kapryśnych humorków i nawału pracy. Czyli raczej norma wszędzie w dzisiejszych czasach. Zmienne IP i kilka innych ciekawostek to bardzo użyteczna rzecz. Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Eco-Vital IP: *.tor-exit-server.eu 25.06.14, 11:44 Ja nie pracowałam w Rzeszowie, ale w Kielcach i było ok, fakt, że zdarzały się gorsze dni, ale nikt z tego powodu nie robił mi problemów. Z tego co wiem u nas najlepsi dostawali premie zawsze, nie słyszałam o przypadku, kiedy ktoś swojej nie otrzymał. Współczuję trenerów - to głównie od nich zależy atmosfera :/ szkoda, że tak wyszło, ja też w firmie już nie pracuję, chociaż wspominam całkiem dobrze. Nie mogliście nigdzie zgłosić tego zachowania trenerów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant_rzeszów Re: Eco-Vital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.14, 13:07 Owszem, "najlepsi" otrzymywali premie, ale system ich przyznawania jest mega niesprawiedliwy i krzywdzący dla konsultanta, toteż nie warto za bardzo się starać, lepiej osiągać średnie wyniki, bo oni to wykorzystują w slabsze dni przeciwko Tobie wypowiedziami typu: "spada Ci średnia!", "kiedyś mogleś, a dzisiaj nie możesz?", "jesteś na wakacjach!" i innymi, bardziej lub mniej subtelnymi formami nacisku. Warto wspomnieć również o tym, że czasem 20 najlepszych osób z sali dzwoni, a reszta ma "szkolenia", albo przechodzi na "domawianie", czyli praktycznie nie robi nic, a Ty za swój wysilek masz taką nagrodę, że musisz dzwonić na swoje konto na slabszej kampanii, narażajac swoją średnią, lecz podnosząc średnią wydzialu. Zglosić trenerów?? Proszę Cię, konsultant tam jest nikim, chociaż ryje jak glupi i jest tytanem dla tego calego Eco-Vital, czy jak oni tam się teraz nazywają. Każdy powtarza codziennie te same bzdety, Ci z kierownictwa również, i nigdy nie są zadowoleni, nawet gdy osiągasz średnią 5, 0, bo... UWAGA! zawsze może byc lepiej! żalosna firma. pozdro dla Adzi, Patrycji i tego slodkiego Milosza. Rzeszów, mam nadzieję, że to czytacie :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszów konsultant Eco-Vital Rzeszów IP: *.ostnet.pl 27.07.14, 22:02 Eco Vital to teraz Tele Promo, decyzją dyrektora zamknięte do końca lipca. Ciekawe czy to chwilowy przestój, czy w Rzeszowie też ogłoszą upadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunegunda Re: Eco-Vital Rzeszów IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.08.14, 22:40 Od 2 miesięcy nie płacą za wynajem i media do poniedziałku maja czas spłaty.. juz w zasadzie szykują wypowiedzenia.. także tego.. a pracownicy raczej o tym nie wiedzą.. jeszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęsny Re: Eco-Vital Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.14, 08:59 ECO-VITAL (TELE-PROMO) w Rzeszowie PADŁO !!!!!!!! :;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokunegundy Re: Eco-Vital IP: 62.133.153.* 10.08.14, 16:51 Oddział zawieszony do odwołania.. czyli na zawsze , wypłat pewnie nie bedzie znając uczciwość tej firmy, ponad 200 osób, których tam pracowało jest oszukanych, smsem wyslali informacje o tym, ze oddział jest zawieszony..bez komentarza zero profesjonalizmu, to sie do telewizji nadaje tylko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Eco-Vital IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.14, 15:57 o który oddział konkretnie chodzi? Jestem z Kielc o niczym nie wiem... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszów konsultant Re: Eco-Vital IP: *.ostnet.pl 11.08.14, 20:46 Chodzi o Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszów konsultant Re: Eco-Vital IP: *.ostnet.pl 11.08.14, 20:51 Eco vital ma teraz nazwę tele promo i jest w Rzeszowie na ulicy Kolejowej 1, to jest obok ul. Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.rzeszów Re: Eco-Vital Rzeszów IP: *.d-com.pl 18.08.14, 20:41 tylko 180 zł przyszło przed długim weekendem a teraz nic .... Miejmy nadzieje ze przyślą wszystko .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Eco-Vital Rzeszów IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.14, 13:14 pracuje w oddziale w lublinie, tak samo dostalem poki co tylko 180zl.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Szczęsny Re: Eco-Vital Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.14, 16:15 i nie dostaniecie nic wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggh Re: Eco-Vital Rzeszów IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.14, 18:47 mozesz sprostowac? czy nie masz pojecia a gadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Eco-Vital Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.14, 14:44 to nie bartosz pisał. on jest dyslektykiem do potęgi, byk by gonił byka w wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blavla Re: Eco-Vital Rzeszów IP: *.nplay.net.pl 31.08.14, 15:22 tak czy owak kasa doszla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasanka Re: Eco-Vital Rzeszów IP: *.ostnet.pl 10.09.14, 19:53 Czy ktoś. tak jak ja ma też problem, że nie dostał całej wypłaty z Telepromo? Chciałabym odzyskać pieniądze za swoją pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: Eco-Vital Rzeszów IP: *.165.enf.pl 11.09.14, 11:08 Tak mój brat także nie otrzymał wypłaty i już nie wiemy co robić zeby to odzyskać... Jeśli mogę wiedzieć to z kim podpisywałaś umowę? Odpowiedz Link Zgłoś