Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

grant thornton - audyt - warunki

IP: 93.154.153.* 25.04.13, 19:00
    Witam,

Czy ktoś z obecnych pracował w audycie w tej firmie? Chciałem dowiedzieć się jak to wygląda od strony: atmosfery, zarobków (najmniej ważne), podejścia pracowników do stażystów. I najważniejsze czy jest taka sama harówka po 15h dziennie jak w firmach z big4?
    Obserwuj wątek
      • Gość: wojciech83 Re: grant thornton - audyt - warunki IP: *.centertel.pl 27.04.13, 22:33
        hmm ja tam bylem 2 lata temu, generalnie dobra pierwsza praca i na pewno lepsze to niz g...e outsourcingi gdzie lemingi klepia procesy ale zastanow sie co chcesz robic? mnie np nie interesowalo robienie egzaminow KIBR bo stawki w audycie spadaja od lat i ta robota mnie zwycajnie nudzi. Jak chcesz byc bieglbym to ok, jak chcesz isc do audytu w big4 tez ok, ale jak chcesz wyladowac np w advisory to idz tam na max rok.
        GT wiadomo placi mniej niz bardziej prestizowe firmy, nie ma tez ulatwien pracy jakie widzialem w DTT ktore audytowalo wszystko i kazdy kolejny audyt to opracowany juz wczesniej schemat ktory jest user friendly.
        • Gość: ttt Re: grant thornton - audyt - warunki IP: *.96.227.10.tvksmp.pl 28.04.13, 13:39
          prestiżowe firmy :D ,ale wy macie wyprane mózgi w tej warszawce
          • Gość: Maciek warszawka ;) IP: 194.50.110.* 03.04.14, 15:51
            Jak słyszę 'warszawka' to już wiem, że mam doczynienia z przyjezdnym i mogę się zapytać skąd przybywasz. Uwielbiam to słowo bo jest bardzo przydatne. Od razu wiem z kim mam do czynienia ;)

Sprawdźcie sami, że to działa i zadajcie sobie pytanie w duchu: "Czy ja używam tego zdrobnienia?" Jeżeli odpowiedź brzmi "tak" to prawie pewne, że nie pochodzisz z Warszawy. Głowa do góry - nie można się z tego powodu wpędzać w kompleksy, ani frustrować... Liczy się jakość człoweka a nie jego pochodzenia :)

Ja swoją drogą jak dowiaduję się, że np. użytkownik zdrobnienia jest z Wrocławia to stwierdzam, że byłem we 'wrocławku' parę razy. Mina imigranta bezcenna ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka