Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Eniro - Panorama Firm - telemarketer

IP: *.icpnet.pl 26.07.04, 16:21
    Czy ktoś tam pracował? Byłam dziś na rozmowie kwalifik. i przeszłam do
    nastepnego etapu, powiedzcie prosze, czy warto? Czy plany sprzedaży są
    wysokie?? Jak z realizacją?
    Bede wdzięczna za odp.
    Asia
    Obserwuj wątek
      • Gość: mariusz_robert Re: Eniro - Panorama Firm - telemarketer IP: *.osk.pl / *.osk.pl 28.07.04, 21:17
        pracuje w konkurencji panoramy firm i w tym samym dziale
        podstawa-zenujaco niska 800 brutto plus oczywiscie prowizja wyplacana wtedy
        kiedy klient zaplaci za reklame
        norma sprzedazy dziennej to 1000 pln
        szczerze odradzam eniro, polecam moja firme nalezaca do grupy kapitalowej
        telekomunikacja polska tp ditel sa
        • Gość: ana Re: Eniro - Panorama Firm - telemarketer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:13
          Byłam też na pirwszym etapie rozmowy, na drugi sie już nie pofatygowałam
          (między innymi takze dzięki głosom z tego forum). Nam proponowali 500 zl stałej
          pensji plus enigmatyczna prowizja.
          9 godzin pracy, szkolenie w Warszawie, za które musisz zapłacić sama, potem Ci
          zwrócą(podobno mają z tym zawsze problemy, opoznienia itp).
          Zauwaz tez, ze ich ogloszenie ukazuje sie co tydzien w Gazeie Praca juz od
          dłuższego czasu..To tez o czyms swiadczy..
        • Gość: Piotr Re: Eniro - Panorama Firm - telemarketer IP: *.toya.net.pl 30.07.04, 19:23
          Wiem że jesteś dobrym sprzedawcą w TP chyba gdzieś w Gdańsku w dziale sprzedaży
          telefonicznej. Bardzo chwaliła cię Małgorzata Zaręba, pamiętasz?
          Napisz też, że firma wogóle nie dba o pracowników, są problemy z zapłatą
          prowizji (chyba że szybko ściągniuesz kasę od klienta, no i takie różne). Ja
          dla odróżnienia pracuje w Eniro, a sam wiesz że między tymi firmami jest ciągła
          rotacja, to drektor przechodzi do Eniro to odwrotnie.
          Napewno jeśli chodzi o dbanie o pracownika to Enori jest lepsze, w końcu jest
          zdecydopwanym liderem na rynku. Druga sprawa Tp Ditel powinna opuścić trochę z
          cen, to by zdobyła większy udział w rynku, dobra nie będe się opisywał.
          I wcale do końca tych limitów nie trzeba robić, sam wiesz szczególnie w
          telefonicznej sprzedaży, wkońcu to wy macie sam szlam, najgorsze firmy, o
          bardzo małym potencjale finansowym.
          Ale dość dobrze sobie radzisz.
          Pozdrawiam
          i czekam na podciągnięcie tematu
          • Gość: mariusz_robert Re: do piotra IP: *.osk.pl / *.osk.pl 30.07.04, 21:05
            jesli chodzi o firmy, to przekroj byl ogromny, obslugiwalem firmy zarowno z
            kanalu KA jaki PK, a powiem ci ze nawet Vip przy pewnym projekcie w zeszlym
            roku. Dzwonili do mnie z centrali z Warty nawet z zalem....
            Co do cen, to moja Firma oferuje wysoka jakosc za uczciwa cene, nasze ceny sa
            uczciwe czy jak wolisz w swiecie kapitalizmu - rynkowe.
            Co do mnie to fakt-jestem najlepszy, ale pamietaj ze nie ma ludzi
            niezastapionych.
      • Gość: ilo Re: Eniro - Panorama Firm - telemarketer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 14:49
        Ja chciałem spytać czy osoba pracująca jako telemarketer umawia się na
        spotkanie z właścicielem firmy i podpisuje z nim umowę, czy jej obowiązkiem
        jest tylko wydzwonianie i sprzedaż przez telefon i z tego ma prowizje. Może
        ktoś zdradzi jak najlepiej przekonać klienta, żeby był chociaż zainteresowany
        rozmową.
        • Gość: mariusz_ robert Re: Eniro - Panorama Firm - telemarketer IP: *.osk.pl / *.osk.pl 31.07.04, 19:02
          nikt ci tego nie zdradzi
          to sa wlasne wypracowane triki tudziez haki sprzedazowe
          przydaje sie wiedza z psychologii i sztuka manipulowanai tudziez wywierania
          wplywu na innych, napewno wazna jest rowniez barwa glosu, jego tembr i
          intonacja!!! w telesales umowy z klientem zawiera sie najczesciej droga
          faksowa, nie ma bezposredniego kontaktu z klientem
          pozdrawiam i zacze powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka