Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KTO mi powie kiedy bedzie lepiej ?

IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 10.08.04, 22:51
    Podobno za 50, 60 lat..Z kogo mamy brac przykład jak na "górze" kradną jak
    byk...starsi ludzie narzekaja na drogie leki, mlodzi na brak pracy i slabe
    zarobki, o co to chodzi?
    pozdrawiam wszystkich optymistów :D
    Obserwuj wątek
      • krzysztofsf Juz bylo lepiej :) n/t 10.08.04, 23:08
        • Gość: łukasz Re: Juz bylo lepiej :) n/t IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 10.08.04, 23:41
          krzysztofsf racja - pozdrawiam :)
          • Gość: beata1002 Re: Juz bylo lepiej :) n/t IP: 217.153.143.* 11.08.04, 15:22
            • Gość: bibi Re: Juz bylo lepiej :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:24
            • Gość: beata1002 Re: Juz bylo lepiej :) n/t IP: 217.153.143.* 11.08.04, 15:29
              Bedzie lepiej wtedy kiedy prawie wszyscy stwierdza ze juz kiedys bylo
              lepiej/bo bylo a przynajmniej godniej spokojniej stabilniej i uczciwiej/
        • Gość: lucyperek Nie, było znacznie gorzej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:47
          wszystko głównie zależy od Was.
          pozdr.
      • Gość: ja Re: KTO mi powie kiedy bedzie lepiej ? IP: 213.25.195.* 12.08.04, 18:08
        jeśli wierzysz w życie pozagrobowe; bo tutaj lepiej już było
        • Gość: łukasz Re: KTO mi powie kiedy bedzie lepiej ? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 12.08.04, 23:19
          zaintrygowało mnie " wszystko zależy od was..." właśnie nic od nas nie zależy i
          to mnie boli, nawet nie mam motywacji żeby chodzić na wybory, bo po co głosować
          na złodzieji...

pozdrawiam
          • Gość: lucyperek Mylisz się Łukaszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:35
            > zaintrygowało mnie " wszystko zależy od was..." właśnie nic od nas nie zależy

to dobrze, że to Ciebie zaintrygowało. Znaczy nie wszystko stracone. Żebyś nie
            wiem w jakim syfie żył, to nadal wszystko zależy od Ciebie (pomijam Koreę
            Północną). Na złodziei nikt nie każe głosować, możesz głosować na niezłodziei
            (tylko mi nie mów, że WSZYSCY to złodzieje). Ale to nadal nie zmienia faktu, że
            to nie rząd tylko Ty sam odpowiadasz za siebie. Rozejrzyj sie wokół. Jest masa
            możliwości tylko musisz ruszyć łbem. Ja zaczynałem ruszać w jeszcze większym
            syfie bo za komuny. Wiele można. Ale zakładając z góry, że i tak sie nie uda
            zaręczam, że tak będzie.
            • Gość: łukasz Re: do lucyperka :) IP: *.hipernet.ras.pl 13.08.04, 17:21
              dzieki lucyperek za pocieszenie, mimo mojego troche wyolbrzymionego pesymizmu jestem ogromnym optymista. mimo ciezkich czasow jakos sobie radze (mam stala prace, nie zarabiam tak najgorzej, koncze studia itp.)w dodatku staram sie w miare mozliwosci pomagac znajomym, udalo mi sie kilku osobom zlatwic prace co mnie bardzo cieszy.masz rowniez racje ze nasz los lezy w naszych rekach, wiec mam postawione cele do ktorych konsekwentnie zmierzam. co do politykow zdania nie zmienie , nie chce obrazac wszystkich bo zdarzaja sie tacy z ambicjami ale wiekszosc to palanty i cwaniaki, z czego polowa to buraki po ukladzie.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka