boguslaw2000 12.08.04, 19:53 czy w naszym KRAJU istnieje chociaż jedna uczciwa firma oferująca pracę chałupniczą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: praca chałupnicza 12.08.04, 20:10 być moze istnieje. Ale to ziarnko piasku na pustyni :) czyżbyś sie na coś naciął? Jesli tak, daj namiar, niech inni zostaną ostrzeżeni Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
boguslaw2000 Re: praca chałupnicza 12.08.04, 20:23 Owszem,naciąłem się głównie na firmy z WROCŁAWIA.Tam chyba znajduje się "zagłębie" oszustów,ale chyba nie tylko.Moje poszukiwania trwają ok.2lat.W tej chwili nie pamiętam wszystkich firm,do których wysyłałem pieniądze lub list po info.Jestem okrutnie zdegustowany tą sytuacją i powoli zaczynam tracić wiarę w normalną ludzką uczciwość. Odpowiedz Link Zgłoś
boguslaw2000 Re: praca chałupnicza 12.08.04, 20:39 Ponawiam moje poprzednie pytanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boguslaw2000 Re: praca chałupnicza 12.08.04, 20:52 Idę do domu.Od czasu do czasu trzeba trochę pomieszkać.Czekam na WASZE opinie jutro.Pozdrawiam.Bogdan. Odpowiedz Link Zgłoś
boguslaw2000 Re: praca chałupnicza 12.08.04, 21:01 Aha!Jeszcze jedno:miałem w związku z tym do czynienia z POLICJĄ, która jest bezradna!!!(jak zwykle).Cholera mnie w tym momencie bierze,jak o tym mówię.Idę się zrelaksować(czytaj:na piwo).Pa pa!.Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
tagosia Re: praca chałupnicza 12.08.04, 22:04 Czesc Zajrzyj na mój wątek na temat firmy biurolux, Ale niestety tylko mogę potwierdzić opinie o chałupniczych przekrętach i zgadzało by się bo oni są też z Wrocławia. Ciekawe czy im też wysłałes kasę.Dobrze ktoś napisał że jak "pracodawca" żąda jakiejś opłaty przed podjęciem pracy to na 100% to jest oszust. Najlepiej odpowiadając na ogłoszenie kierować się tym kryterium. Też idę na piwo. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: praca chałupnicza 13.08.04, 11:58 opinie powiadasz... no dobra. Moja opinia jest jedna: jeśli ktoś obiecuje nie wiadomo jakie profity za prostą i niewymagającą wielkiego wysiłku pracę - należy sobie z taką ofertą dać spokój :) no chyba że o politykę chodzi :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś