corobic23
11.03.14, 20:42
Witam serdecznie,
mam straszne zakłopotanie ze swoim zyciem zawodowym i nie wiem co robić :( Jestem osobą po 4 letnim Technikum ekonomicznym gdzie przez 4 lata rzetelnie uczyłam sie rachunkowości i znam ja bardzo dokladnie, ukonczenie technikum było nie tylko otrzymaniem świadectwa ale również egzaminu państwowego potwierdzającego kwalifikacje zawodowe - posiadam certyfikat wydany przez OKE. Później poszłam na studia ekonomiczne o profilu ekonomia (tam również byla rachunkowosc a raczej powtorka tego co bylo w technikum). Ukonczylam studia z licencjatem nie poszlam na mgr bo wydawało mi się że to mi sie raczej nie przyda. I tak bylam na stazu w ksiegowosci pozniej troche dorywczo pracowalam no i dostałam prace w banku -lecz ta praca to jest jedno wielkie rozczarowanie, obecnie szukam pracy na stanowisku pomocy ksiegowej - wysylam duzo cv i nikt sie nie odzywa (dodam że cv rozsyłam juz 10dzien) :( powiedzcie mi co moge zrobic aby ktos zwrocil na mnie uwage i dal mi szanse sprawdzic sie jako ksiegowa, badz pomoc ksiegowa , co mogę zrobić aby moje cv bylo bardziej atrakcyjne ?czy zapisanie sie na szkolenie ksiegowej ukonczone cetyfikatem może cos pomoc? Bardzo proszę o pomoc.