Gość: AMELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:06 Witam!!!! Może ktoś z Was pracował,albo słyszał i wie jak sie tam pracuje- jaka atmosfera, jacy ludzie no i jaka kasa.Da sie wytrzymac czy to raczej tylko praca"na przetrwanie"? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
towarzyszpiotrek Re: RESERWED-KTOŚ WIE? 27.08.04, 17:23 Gość portalu: AMELA napisał(a): > Witam!!!! > Może ktoś z Was pracował,albo słyszał i wie jak sie tam pracuje- jaka > atmosfera, jacy ludzie no i jaka kasa.Da sie wytrzymac czy to raczej tylko > praca"na przetrwanie"? > pozdrawiam o reserwed nic nie słyszałem ale o reserved juz tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amela Re: RESERWED-KTOŚ WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:19 A co słyszałeś? A może inaczej dobrze czy źle?:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_robert Re: RESERWED-KTOŚ WIE? IP: *.chello.pl 27.08.04, 21:24 pracujac w sklepie na duza kase nie licz mimo ze pracuja tam ludzie po studiach takze 1200 brutto plus premia natomiast w centrali w gdansku-LPP pracuje moj kolega, zadowolony, duza kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amela Re: RESERWED-KTOŚ WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 22:15 Dzięki, a moze wiesz jak sie pracuje,atmosfera itd? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: RESERWED-KTOŚ WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:34 Mariusz, ja jestem z Gdańska i chętnie bym się zatrudniła w Reserved. Nie wiesz, czy potrzebują ekspedientek? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-d Re: RESERWED-KTOŚ WIE? 28.09.04, 21:41 On mówił o centrali a nie o sklepach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schwarz Re: RESERWED-KTOŚ WIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:04 praca jest zajebista ,pracujesz około 12 godzin dziennie płacą 5 zł za godzinę , takze w soboty i niedziele szef jedzie po tobie jak bys pracowała w obozie nie podpisuje z tobą żadnej umowy , na koniec twojej pracy najczęściej to 2 tygodnie dostajesz połowę z tych 5 zł - on śmieje ci się w twarz tak wygląda praca w reserved w centrum ursynów na puławskiej u piotra kopczyńskiego ostrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
gfu Re: RESERWED-KTOŚ WIE? 05.10.04, 13:57 To może niech kolega napisze od razu do PIP. Gonić dresiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: RESERWED-KTOŚ WIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:14 NIESTETY Z WIELKĄ PRZYKROŚCIĄ PRZYCZYTAŁEM. NIGDY NIZDAŻYŁO SIĘ , ABYM PŁACIŁ POŁOWĘ PENSJII. NIKT NIE ZGŁASZŁ MI DOTEJ PORY,ŻE PIENIĄDZE SĄ NIE WPŁACANE NA CZAS, A PRZDE WSZYSTKIM , ŻE KWOTA WYPŁATY NIE SIĘ NIEZGADZAŁA. TYM BARZDIEJ , ŻE PISZESZ , ŻE OTRZYMYWAŁAŚ POŁOWĘ STAWIKI. TOTALNA BZDURA !!!! APROPS SOBÓT I NIEDZIEL. JAK KAŻDE CENTRUM HANDLOWE JEST OTWRTE RÓWNIEŻ W WEEKENDY. WOBEC CZEGO PRACA JEST RÓWNIE W SOBOTY I NIEDZILE. KAŻDY KTO ZAMIERZA PRACOWAĆ W CENTRACH HANDLOWYCH MUSI BYĆ DO TEGO PRZYGOTOWANY. UMOWA ZLECENIE PODPISYWANA JEST NA KONIEC M-CA GDYŻ ZNAJDUJE SIĘ NA NIEJ KWOTA DO WYPŁATY. GDYBY PODPISYWANA BYŁA WCZEŚNIEJ MUSIAŁBYM ZGÓRY NAPISAĆ KWOTĘ DO WYPŁATY ZA PRACĘ KTÓRA JESZCZE NIE ZOSTAŁA WYKONANA, A OSOBA KTÓRA MA TAKI PAPIETR MOŻE RÓWNIE DOBRZE WYJŚĆ SOBIE Z SALONU I ŻĄDAĆ WYPŁACENIA PIENIĘDZY. UWAŻAM, ŻE OSOBA KTÓRA NAPISAŁA TEN KOMENTARZ NISTETY NIE ZNA JESZCZE REALIÓW PRACY, BĆ MOŻE TO BYŁ PIERWSZA PRACA !!! NO CÓŻ KIEDYŚ TRZEBA ZACZĄĆ. ŻYCZĘ POWODZENIA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malwe Re: RESERWED-KTOŚ WIE? 08.11.04, 13:20 Po co krzyczysz???? Nie wiesz, że caps lock to krzyk, kultury nie uczyli. netykiety sie nie zna? To do nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
kot00 Re: do Piotra 08.11.04, 14:51 Ja mam takie pytanie: a w umowie zlecenia nie możesz zapisać, że gościu dostaje tyle i tyle za 1h a pod koniec miesiąca na podstawie ewidencji czasu pracy wyliczyć mu jego wynagrodzenie? Wydaje mi się kolego, że trochę kręcisz. Tak na marginesie "nie" z czasownikami pisze się rozłącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwyPracownik do schwarza IP: *.acn.waw.pl 09.11.04, 22:09 Pracuje w centrum handlowym na ursynowie w reserved i to co Ty napisales jest kompletna bzdura Sama nazwa centrum handlowe wskazuje na prace w soboty i niedziele, i nie pracujesz we wszystkie weekendy lecz wybrane Ja i koledzy z pracy nie mieli problemow z umowa wiec Ty jestes jakims wyjatkiem. ktory szuka zemsty Atmosfera w pracy jest ok a ludzie sa zajebisci A jesli chodzi o wyplate to zawsze dostaje na czas Jesli chodzi o kierownika sklepu jest super gosciu i nie mamy z nim problemow Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_t Re: RESERWED-KTOŚ WIE? 10.11.04, 00:35 Pracowałam 2 lata dla LPP - czyli centrala - miałam też do czynienia z ludźmi z salonów. Atmosfera i w jednym i w drugim miejscu - jeśli chodzi o ludzi - jest bardzo przyjazna - delikatnie mówiąc :) Nie wiem jak wyglądają relacje z szefostwem, bo moja praca była raczej specyficzna :) Ale muszę przyznać, że z żadną firmą dotąd nie współpracowało mi się tak dobrze jak z LPP - niegdy problemów z kasą, umowami, zawsze kiedy była taka potrzeba - szli mi na rękę - zero problemów. Tu nie jestem pewna, ale chyba jakieś preferencje też przy zakupie ubrań, hm? Zawsze to miły dodatek :) Pamiętam, kiedyś na święta dostaliśmy kupony rabatowe na 50% na dowolne rzeczy w dowolnej cenie :) fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś