Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

RESERWED-KTOŚ WIE?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:06
    Witam!!!!
    Może ktoś z Was pracował,albo słyszał i wie jak sie tam pracuje- jaka
    atmosfera, jacy ludzie no i jaka kasa.Da sie wytrzymac czy to raczej tylko
    praca"na przetrwanie"?
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • towarzyszpiotrek Re: RESERWED-KTOŚ WIE? 27.08.04, 17:23
        Gość portalu: AMELA napisał(a):

> Witam!!!!
        > Może ktoś z Was pracował,albo słyszał i wie jak sie tam pracuje- jaka
        > atmosfera, jacy ludzie no i jaka kasa.Da sie wytrzymac czy to raczej tylko
        > praca"na przetrwanie"?
        > pozdrawiam
        o reserwed nic nie słyszałem ale o reserved juz tak
        • Gość: amela Re: RESERWED-KTOŚ WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:19
          A co słyszałeś? A może inaczej dobrze czy źle?:-)
          pozdrawiam
          • Gość: mariusz_robert Re: RESERWED-KTOŚ WIE? IP: *.chello.pl 27.08.04, 21:24
            pracujac w sklepie na duza kase nie licz
            mimo ze pracuja tam ludzie po studiach takze
            1200 brutto plus premia
            natomiast w centrali w gdansku-LPP pracuje moj kolega, zadowolony, duza kasa
            • Gość: amela Re: RESERWED-KTOŚ WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 22:15
              Dzięki, a moze wiesz jak sie pracuje,atmosfera itd?
              pozdrawiam
              • Gość: lalique Re: RESERWED-KTOŚ WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:34
                Mariusz, ja jestem z Gdańska i chętnie bym się zatrudniła w Reserved. Nie
                wiesz, czy potrzebują ekspedientek?
                • maciej-d Re: RESERWED-KTOŚ WIE? 28.09.04, 21:41
                  On mówił o centrali a nie o sklepach...
        • Gość: schwarz Re: RESERWED-KTOŚ WIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:04
          praca jest zajebista ,pracujesz około 12 godzin dziennie płacą 5 zł za
          godzinę , takze w soboty i niedziele szef jedzie po tobie jak bys pracowała w
          obozie nie podpisuje z tobą żadnej umowy , na koniec twojej pracy najczęściej
          to 2 tygodnie dostajesz połowę z tych 5 zł - on śmieje ci się w twarz tak
          wygląda praca w reserved w centrum ursynów na puławskiej u piotra kopczyńskiego
          ostrzegam
          • gfu Re: RESERWED-KTOŚ WIE? 05.10.04, 13:57
            To może niech kolega napisze od razu do PIP. Gonić dresiarzy.
          • Gość: PIOTR Re: RESERWED-KTOŚ WIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:14
            NIESTETY Z WIELKĄ PRZYKROŚCIĄ PRZYCZYTAŁEM. NIGDY NIZDAŻYŁO SIĘ , ABYM PŁACIŁ
            POŁOWĘ PENSJII. NIKT NIE ZGŁASZŁ MI DOTEJ PORY,ŻE PIENIĄDZE SĄ NIE WPŁACANE NA
            CZAS, A PRZDE WSZYSTKIM , ŻE KWOTA WYPŁATY NIE SIĘ NIEZGADZAŁA. TYM BARZDIEJ ,
            ŻE PISZESZ , ŻE OTRZYMYWAŁAŚ POŁOWĘ STAWIKI. TOTALNA BZDURA !!!! APROPS SOBÓT I
            NIEDZIEL. JAK KAŻDE CENTRUM HANDLOWE JEST OTWRTE RÓWNIEŻ W WEEKENDY. WOBEC
            CZEGO PRACA JEST RÓWNIE W SOBOTY I NIEDZILE. KAŻDY KTO ZAMIERZA PRACOWAĆ W
            CENTRACH HANDLOWYCH MUSI BYĆ DO TEGO PRZYGOTOWANY. UMOWA ZLECENIE PODPISYWANA
            JEST NA KONIEC M-CA GDYŻ ZNAJDUJE SIĘ NA NIEJ KWOTA DO WYPŁATY. GDYBY
            PODPISYWANA BYŁA WCZEŚNIEJ MUSIAŁBYM ZGÓRY NAPISAĆ KWOTĘ DO WYPŁATY ZA PRACĘ
            KTÓRA JESZCZE NIE ZOSTAŁA WYKONANA, A OSOBA KTÓRA MA TAKI PAPIETR MOŻE RÓWNIE
            DOBRZE WYJŚĆ SOBIE Z SALONU I ŻĄDAĆ WYPŁACENIA PIENIĘDZY. UWAŻAM, ŻE OSOBA
            KTÓRA NAPISAŁA TEN KOMENTARZ NISTETY NIE ZNA JESZCZE REALIÓW PRACY, BĆ MOŻE TO
            BYŁ PIERWSZA PRACA !!! NO CÓŻ KIEDYŚ TRZEBA ZACZĄĆ. ŻYCZĘ POWODZENIA !!!!
            • malwe Re: RESERWED-KTOŚ WIE? 08.11.04, 13:20
              Po co krzyczysz???? Nie wiesz, że caps lock to krzyk, kultury nie uczyli.
              netykiety sie nie zna? To do nauki.
            • kot00 Re: do Piotra 08.11.04, 14:51
              Ja mam takie pytanie: a w umowie zlecenia nie możesz zapisać, że gościu dostaje
              tyle i tyle za 1h a pod koniec miesiąca na podstawie ewidencji czasu pracy
              wyliczyć mu jego wynagrodzenie? Wydaje mi się kolego, że trochę kręcisz. Tak na
              marginesie "nie" z czasownikami pisze się rozłącznie.
          • Gość: prawdziwyPracownik do schwarza IP: *.acn.waw.pl 09.11.04, 22:09
            Pracuje w centrum handlowym na ursynowie w reserved i to co Ty napisales jest
            kompletna bzdura Sama nazwa centrum handlowe wskazuje na prace w soboty i
            niedziele, i nie pracujesz we wszystkie weekendy lecz wybrane Ja i koledzy z
            pracy nie mieli problemow z umowa wiec Ty jestes jakims wyjatkiem. ktory szuka
            zemsty Atmosfera w pracy jest ok a ludzie sa zajebisci A jesli chodzi o wyplate
            to zawsze dostaje na czas Jesli chodzi o kierownika sklepu jest super gosciu
            i nie mamy z nim problemow
      • tamara_t Re: RESERWED-KTOŚ WIE? 10.11.04, 00:35
        Pracowałam 2 lata dla LPP - czyli centrala - miałam też do czynienia z ludźmi z
        salonów. Atmosfera i w jednym i w drugim miejscu - jeśli chodzi o ludzi - jest
        bardzo przyjazna - delikatnie mówiąc :) Nie wiem jak wyglądają relacje z
        szefostwem, bo moja praca była raczej specyficzna :) Ale muszę przyznać, że z
        żadną firmą dotąd nie współpracowało mi się tak dobrze jak z LPP - niegdy
        problemów z kasą, umowami, zawsze kiedy była taka potrzeba - szli mi na rękę -
        zero problemów. Tu nie jestem pewna, ale chyba jakieś preferencje też przy
        zakupie ubrań, hm? Zawsze to miły dodatek :) Pamiętam, kiedyś na święta
        dostaliśmy kupony rabatowe na 50% na dowolne rzeczy w dowolnej cenie :) fajna
        sprawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka