Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

służba cywilna - rekrutacja

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.04, 22:39
    W ogłoszeniach dotyczących wolnych etatów wśród obowiązkowych dokumentów jest
    oświadczenie o niekaralności- orientujecie się czy to oświadczenie ma być
    urzędowe, czy po prostu wypisane przez kandydata, podobnie jak oświadczenie o
    wyrażąnie zgody na prztwarzanie danych?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gośćED Re: służba cywilna - rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:51
        zadzwń i zapytaj się. Wszystko jest możliwe.
      • azzazelo Re: służba cywilna - rekrutacja 06.09.04, 23:20
        Oba podpisane własną ręką (tekst oświadczenia może być wydrukowany).
        Oba musi kandydat napisać -oni resztę sprawdzają.
        Szczerze? Daruj sobie to - tam się można dostać TYLKO i WYŁĄCZNIE po znajomościach
        • Gość: Mirka Tekst oświadczenie o niekaralnosci IP: 81.219.167.* 06.09.04, 23:30
          Treść oświadczenia:
          "Ja, niżej podpisany/a _________________ legitymujący/a się dowodem osobistym
          _________ (Seria i nr dowodu) - oświadczam, że:
          - nie byłem karany za przestępstwo popełnione umyślnie,
          - korzystam z pełni praw publicznych,
          - wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych do celów rekrutacji".
          Podpis (własnoręczny)

A odnośnie pozostałych dokumentów niezbędnych w procesie rekrutacji do Słuzby
          Cywilnej - zajrzyj do Biuletynu USC: www.usc.gov.pl/i-003.html

Pozdrawiam i powodzenia
          Mirka
      • Gość: player_one Re: służba cywilna - rekrutacja IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.09.04, 23:26
        Tu raczej chodzi o zaswiadczenie z Krajowego Rejestru Karnego, papier mozna
        dostac chyba w sadzie, a znaczek kosztuje 5 dych : / Takze, jesli nie masz
        pewnosci co do tego etatu to moze byc smutno.
        • Gość: Mirka Dane o karalności niepotrzebne IP: 81.219.167.* 06.09.04, 23:40
          W procesie rekrutacji do Służby Cywilnej wymagane jest (oprócz dokumentów
          poświadczających wykształcenie, przebieg drogi zawodowej oraz inne wymagane
          kwalifikacje i umiejętności) jedynie oświadczenie, którego treść podałam wyżej.
          Danych o karalności, o których pisze player_one - nie składa się.
          Pozdr.
          Mirka
      • Gość: aga Re: służba cywilna - rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:43
        cześć !
        Jestem pracownokiem służby cywilnej a oświadczenie o niekaralności pisałam
        własnoręcznie i własnoręcznie je podpisałam . to wystarczy .wszystko co
        podpisujesz jest na twoją odpowiedzialność zawsze można to sprawdzić.pozdrawiam
        aga.
        • Gość: Karla Re: służba cywilna - rekrutacja IP: 193.41.113.* 07.09.04, 12:13
          Dziękuję za wszystkie informacje, a dla pewności jeszcze sama zadzwonię i
          zapytam. Przy okazji powiem szczerze, że znam osoby które bez znajomości
          dostały się do służby cywilnej, więc chyba warto próbować? nic nie tracę, a
          mogę zyskać!:)
          • Gość: Paula Re: do KARLI!!! IP: *.Zabrze.Net.pl 07.09.04, 12:54

Ja też właśnie wysyłac zaczęłam min. do pracy w służbie cywilnej i choć nie mam
            znajomosci to uważam że warto probować.
            I taką małą nadzieję zawsze można mieć.

A mam takie zapytanie do Ciebie:
            czy ktoś dostał się z Twoich znajomych na stanowisko referenta w służbie
            cywilnej noi oczywiście mam na myśli z tych znajomych którzy nie mieli żadnych
            znajomosci??
            • Gość: Karla do Pauli IP: 193.41.113.* 07.09.04, 14:55
              Raczej byly to stanowiska podreferenta. Te osoby przeważnie były wcześniej na
              praktykach w s.c. Ja nie byłam, ale uważam, że i tak warto próbować,
              tymbardziej, że spełniam wymagania... może się uda? Paula! Powodzenia!!! może
              się gdzieś tam spotkamy?;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka