Gość: Bartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 16:02 Proszę o informacje na temat warunków pracy w firmie DUDA. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adek Re: DUDA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 16:25 w Scu maja maszynke , ktora kosci na parowki przerabia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: DUDA? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 07.09.04, 17:20 tam nie ma warunków, tam jest rzeź niewiniątek mówią o nich " czeczenia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miczu Re: DUDA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:38 Jezeli byles na rozmowie to juz wiesz ze dyrektor handlowy jest baranem i kolezka szefa.Znam kolesia i mowie ci od razu przyszykuj sie na glupie pytania na jego poziomie.A kasa?jak wyciagniesz 1000pln na miesiac to bedzie sukces zyciowy.Jezeli masz inne oferty Dude sobie odpusc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: DUDA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:03 trzymaj się z daleka. Rotacja personelu około 1 roku, mają gdzieś czy dobrze pracujesz, więc nie ma logiki w zwolnieniach. Szanowny dyrektor techniczny w Sosnowcu (nie wiem czy nadal tam pracuje) to stary złodziej i intrygant. Wywoził mięso cieżarówami i wywalił sobie chatę i nakupował samochodów. Jak pracownicy się krzywili to zaraz dziwnym trafem znajdowano u nich w torbach albo w bagażnikach wędliny, które rzekomo chcieli ukraść i natychmiast dostawli dyscyplinarkę. Boję się więcej napisać, bo jak mnie namierzą to pójdę siedzieć ;-) ale jedno mogę powiedzieć - najgorsze miejsce do pracy pod słońcem pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynab009 Re: DUDA? 20.10.15, 15:54 Słuchajcie: Dostałam skierowanie na badanie psychologiczne w Kujawsko - Pomorskim Ośrodku Adopcyjnym we Włocławku. I trochę mnie sama nazwa zaskoczyła? Kto jeszcze i w jakim celu otrzymał z mieszkańców Włocławka i okolic skierowania na badania do psychologa do: Kujawsko - Pomorskim Ośrodku Adopcyjnym we Włocławku ul. Bechiego 2 Włocławek??? Może to jakiś przekręt? Ten sąd słynie z nie przestrzegania braków formalnych i lewych ukladach! PILNE PS. Czy Kaczyński brał KETILEPT (QUETIAPINUM)? Pozdrawia sekretarka Kujawy Pawła (Stadion Narodowy) HUSAR SA Włocławek i spółka ! Odpowiedz Link Zgłoś
ak-69 Re: DUDA? 22.10.15, 01:24 Tym razem nazwa autora SPAMERSKIEGO wpisu z minionego dnia: "masterweb25". Możliwe, że szybko usunie te śmieci sieciowe administrator forum i ten mój wpis będzie wyglądał na nie związany z tematem. Najważniejsze: NIE KLIKAJCIE W ODNOŚNIK podany na koniec wiadomości o rzekomym profilu pracy we Wrocławiu. Nie wchodźcie na podaną stronę. Nawet jak na pierwszy rzut oka wygląda wiarygodnie: (...)facebook.com/Ogłoszenia-Praca-Warszawa(...) Odpowiedz Link Zgłoś