demo_1 11.04.15, 11:49 Witam, pytanie: Jak kształtują się zarobki brutto PM w branży automotive z rozgraniczeniem na firmy z kapitałem PL i firmy z kapitałem zagranicznym (korporacje, itp.) Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klawo.jak.cholewa Re: Project Manager / Program Manager w automotiv 11.04.15, 14:34 Rozumiem, że jesteś już doskonale zorientowany, a szukasz jedynie potwierdzenia tego, co do tej pory samodzielnie znalazłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
demo_1 Re: Project Manager / Program Manager w automotiv 11.04.15, 18:48 Wstepny zarys posiadam bazujac na informacjach z internetu i wynagrodzenie jest mocno zróżnicowane w zależności od regionu. Pytanie zadalem bo znane sa mi realia firmy z polskim kapitalem i praca dla firm z automotiv jako podwykonawca gdzie mam kontakt z pm. Ostatnio przegladalem oferty pracy i pomyslalem, ze moze warto cos zmienic.. moze polepszyc. Dlatego zbieram informacje:). Zatem jak mozesz sie w temacie wypowiedziec to z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś