Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KPMG - Assessment Centre

16.07.15, 19:01
    Czesc wszystkim.

Mam prosbe a mianowicie czy ktos z Was moglby opisac jak wyglada sesja assessment centre ? Jestem juz po rozmowie, termin sesji mam wyznaczony na przyszly tydzien. Mega sie stresuje, chcialabym mniej wiecej wiedziec czego moge sie spodziewac. Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • willixltd Re: KPMG - Assessment Centre 16.07.15, 23:40
        Częstują jeżykami i delicjami, także jeśli lubisz, to będziesz zadowolona ;p. Poza tym atmosfera dość luźna. Najpierw zadanie grupowe, nastawione na współpracę i dyskusję, ale generalnie jest tak skonstruowane, że nie ma dobrego rozwiązania - są tylko te mniej beznadziejne. Następnie zadanie indywidualne, którego treść jest dość długa, ale generalnie nie jest trudne (problematyka ekonomiczna, czyli co się przedsiębiorstwu opłaca i dlaczego). Po jego rozwiązaniu jest dyskusja nt. tego jak do tego podeszłaś, dlaczego w ten sposób, czy zwróciłaś uwagę na to i na to, jeśli tak, to w jaki sposób sobie z tymi problemami poradziłaś itp. Poza tym jeszcze dają do wypełnienia ankietę nt. samego etapu rekrutacji (czy podobały Ci się zadania itd.).
        • dianik_90 Re: KPMG - Assessment Centre 17.07.15, 18:30
          Dziękuję Ci bardzo za odpowiedz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka