ewaemin 12.11.06, 12:28 mam 52 lata i na utrzymaniu 13 let dziecko jak znalesc prace w tym wieku moze w fabryca albo gdzies przy sortowaniu czy ktos moze ponoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacia69 Re: praca w Angli 12.11.06, 15:44 witam ja tez chetnie podjełabym sie takiej pracy jezeli jest jakaś propiozycja to prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffds Re: praca w Angli IP: 80.50.29.* 13.11.06, 09:52 i na co wy liczycie, ze ktos tu wejdzie na forum i powie Wam ze praca jest w takiej fabryce pod takim adresem, a nawet jesli by tak sie stalo to co wtedy?? zlapiecie samolot i wpadaniecie na rozmowe kwalifikacyjna??? Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: praca w Angli 13.11.06, 10:48 sluszna choc dosc brutalna odpowiedz. Dla pan polecalbym kontakt z firmami posredniczacymi w PL. Podpisanie umowy i kulturalny wyjazd do UK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: praca w Angli IP: 217.65.150.* 13.11.06, 13:54 do gosc. tak wlasnie tak bo ja na przyklad mieszkam w wielkiej brytanii i akurat szukam pracy przez internet i juz nie raz sie udalo wiec takie strony sa potrzebne gosciu uwierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffds Re: praca w Angli IP: 80.50.29.* 13.11.06, 15:01 ale te Panie pisza z Polski, nie podaja zadnych informacji o sobie, w jakim stopniu znaja jezyk, jakie szkoly ukonczyly, gdzie pracowaly, jakie uprawnienia dodatkowe maja, w jakiej pracy by sie widzialy, jakich stawek oczekuja za swoja prace, czy pracowaly juz za granica, nic doslownie - napisaly tylko - DAJCIE MI PRACE CZEKAM. Niech zaczna wysylac swoje CV do polskich i brytyjskich agencji pracy, ewentualnie niech wyjada do znajomych w UK ktorych byc moze maja juz na wyspach i niech probuja, probuja i jeszcze raz probuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: praca w Angli IP: *.ztpnet.pl 13.11.06, 16:07 Powiem tak:Jesli jestes fachowcem jedz do pracy w swoim zawodzie.Spotkałam niedawno znajomych którzy wrócili z U.K. , pracowali przy pakowaniu itp. , wiadomo ze za najniższa stawke te 4,5 funta ,czy ile to tam teraz jest.Niestety byli niezadowoleni bo to jednak za mało zeby utrzymac rodzine w Polsce... No i wrócili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaemin Re: praca w Angli IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 16:03 Dzieki podaj nr swojego gg moj 5924642 pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś