Gość: haja IP: 212.14.47.* 23.09.04, 11:15 Ile mozna zarobic, jakie warunki pracy?moze ktos sie orientuje z gory dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Shift Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.nowa-ruda.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 13:03 Siemanko. Praca ogólnie zajazd, musisz odwiedzic ok. 20-30 sklepow dziennie. Kasa nawet nawet ok 2 -3 tys plus laptop, komora i samochod (chyba ford focus czerwony :)). Proces rekrutacyjny sklada sie z dwoch etapow. Pierwszy to rozmowa kwalifikacyjna a drugi to testy. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haja Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: 212.14.47.* 24.09.04, 15:08 a mozesz jeszcze powiedziec, czy jest tam duża rotacja? czy jest sznasa na prace przez np. kilka lat? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haja Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: 212.14.47.* 24.09.04, 15:26 acha no i czy te 2-3 to netto? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:16 ktoś tu myli pojęcia. Horeca to nie sklepy, tylko gastronomia, czyli pub, bar i knajpa "U Zdzicha". Generalnie robota polecana dla kawalerów lub panien.I w zasadzie kiedy cała lub prawie cała Polska smacznie śpi to ty właśnie pracujesz. Co do kasy trudno powiedzieć, trochę lepiej niż detal -sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_robert Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.chello.pl 24.09.04, 16:50 duza rotacja, ludzie szybko sie wypalaja Odpowiedz Link Zgłoś
mikolla Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA 01.10.04, 19:49 zapomnieliście dodać, iż bez wyższego wykształcenia i z dobrej uczelni, i bez znajomosci sie nie dostaniesz... Niestety. Pozatym, majac telefon, to dla nich jestes jak piesek na smyczy. W Horece jest lżej, niż w detalu . Czeste szkolenia w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
cobra109 Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA 08.10.04, 08:41 ello ja składałem do philipa jak chcesz to napisz poklikamy cobra109@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haja Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.wsm.szczecin.pl / *.szczecin.pl 08.10.04, 09:35 cholerka mam wyższe, ale znajomości nie mam, no i mam pracke, więc nie wiem czy warto bedzie ryzykować skoro tam rotacja duża a kasa podobna ;"( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el ninho Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:39 A gdzie można wysłać CV aby zostać przedstawicielem handlowym w Philipp Morris ?? Czy jest jakiś adres a-mail?? Jaki jest adres strony internetowej Philipp Morris ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:44 Jesli nie umiesz znaleźć tych informacji sam, to ja nie zatrudniłabym Cię naet jako dozorcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el ninho Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:47 no co ty z moim wykształceniem to ja bym się nawet na dozorce nie nadawał. Ja edukacje skonczyłem na przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 15:09 Ale moze Twoja błyskotliwość by cie uratowała ;-) Odpowiedz Link Zgłoś