Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PHILIPP MORRIS-PH HORECA

IP: 212.14.47.* 23.09.04, 11:15
    Ile mozna zarobic, jakie warunki pracy?moze ktos sie orientuje

z gory dzieki za odp
    Obserwuj wątek
      • Gość: Shift Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.nowa-ruda.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 13:03
        Siemanko. Praca ogólnie zajazd, musisz odwiedzic ok. 20-30 sklepow dziennie. Kasa nawet nawet ok 2 -3 tys plus laptop, komora i samochod (chyba ford focus czerwony :)). Proces rekrutacyjny sklada sie z dwoch etapow. Pierwszy to rozmowa kwalifikacyjna a drugi to testy.
        POzdrawiam
        • Gość: haja Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: 212.14.47.* 24.09.04, 15:08
          a mozesz jeszcze powiedziec, czy jest tam duża rotacja? czy jest sznasa na
          prace przez np. kilka lat?
          pzdr
          • Gość: haja Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: 212.14.47.* 24.09.04, 15:26
            acha no i czy te 2-3 to netto?
            z góry dzięki
      • Gość: michu Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:16
        ktoś tu myli pojęcia. Horeca to nie sklepy, tylko gastronomia, czyli pub, bar i
        knajpa "U Zdzicha". Generalnie robota polecana dla kawalerów lub panien.I w
        zasadzie kiedy cała lub prawie cała Polska smacznie śpi to ty właśnie
        pracujesz. Co do kasy trudno powiedzieć, trochę lepiej niż detal -sklepy.
        • Gość: mariusz_robert Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.chello.pl 24.09.04, 16:50
          duza rotacja, ludzie szybko sie wypalaja
      • mikolla Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA 01.10.04, 19:49
        zapomnieliście dodać, iż bez wyższego wykształcenia i z dobrej uczelni, i bez znajomosci sie nie dostaniesz... Niestety.

Pozatym, majac telefon, to dla nich jestes jak piesek na smyczy.
        W Horece jest lżej, niż w detalu . Czeste szkolenia w Wawie.
      • cobra109 Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA 08.10.04, 08:41
        ello ja składałem do philipa jak chcesz to napisz poklikamy cobra109@gazeta.pl
        • Gość: haja Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.wsm.szczecin.pl / *.szczecin.pl 08.10.04, 09:35
          cholerka mam wyższe, ale znajomości nie mam, no i mam pracke, więc nie wiem czy
          warto bedzie ryzykować skoro tam rotacja duża a kasa podobna ;"(
          pzdr
      • Gość: el ninho Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:39
        A gdzie można wysłać CV aby zostać przedstawicielem handlowym w Philipp
        Morris ??
        Czy jest jakiś adres a-mail??
        Jaki jest adres strony internetowej Philipp Morris ??
        • Gość: Koza Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:44
          Jesli nie umiesz znaleźć tych informacji sam, to ja nie zatrudniłabym Cię naet
          jako dozorcy
          • Gość: el ninho Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:47
            no co ty z moim wykształceniem to ja bym się nawet na dozorce nie nadawał.
            Ja edukacje skonczyłem na przedszkolu.
            • Gość: Koza Re: PHILIPP MORRIS-PH HORECA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 15:09
              Ale moze Twoja błyskotliwość by cie uratowała ;-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka