Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

firma Beetsma

17.07.16, 21:33
    Witam, miałam przygodę z nimi. Praca w Tesco na kasie. Wiadomo szału nie było. Ale umowę miałam, umowę zlecenie oczywiście, kaska na godzinę... na początek i to dobre. Tyle że byłam na szkoleniu kasjerskim, szkolenie... nie bardzo mieli czas i nie bardzo wiedzieli co ze mną robić. Ale to nic, kasa jak kasa. Po dwóch dniach szkolenia mieli się do mnie odezwać, mijały dni... tydzień... i nic. Poszłam się zapytać co i jak a oni ze się do mnie odezwia... znowu tydzień i nic. Zadzwoniłam do pani Moniki. Nie dość że była bardzo niemiła to jak się zapytałam jak umowę zerwac, jak to napisać i wgl usłyszałam tylko "-ma pani umowę? -mam -to niech se pani poczyta." I się rozłączyła. Nie miała pojęcia że mam umowę ale do pracy nie chodzę bo na telefon wiecznie mi czekać każą... chamstwo i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w papierach. Zatrudniają wszystkich którzy podanie złożą bo za to kasę mają i więcej ich nie obchodzi nic. Do tego złożyłam wypowiedzenie to ani żadnej odpowiedzi ani nic. Znowu musiałam dzwonić do pani Moniki. Masakra... mam nadzieję że to jedyna taka żałosna firma i więcej się na takie oszustwo nie nabiore. Ostrzegam przed ta pseudo firma bo nie ma tam zadnej osoby kompetentnej z ktora mozna bylo by sie dogadac. Mialam wrazenie ze predzej sie z psem dogadam niz z pania Monika, kpina kpina kpina.
    Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka