Gość: wiosna IP: *.gdynia.mm.pl 01.10.04, 18:03 Chciałabym się dowiedzieć o pracy w hipermarketach.Jakie warunki pracy,płacy itp.? Czy pracował ktoś na kasie w Geant? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cobra109 Re: PRACA W HIPERMARKETACH 08.10.04, 08:42 kiciu nie markety tylko nie ta praca jak chcesz kliknij to napisze dlaczgo bo pracowałem cobra109@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: PRACA W HIPERMARKETACH IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.10.04, 08:54 czesc, pracowalam na kasie. 500-600 zarbki a wykorzystanie namaxa. tylko nie idz tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PRACA W HIPERMARKETACH IP: *.dami.pl 08.10.04, 17:26 Ja pracuje w Lidl 2 lata i wlasnie mam srdecznie dosc i chce odejsc.Nie pchaj sie tam.To jest czysty wyzysk ludzi za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: PRACA W HIPERMARKETACH IP: *.aster.pl 08.10.04, 16:16 Robota dobra jak umiesz kombinować. Że to ogólnodostępne forum to z ok. 20 przekrętów podam tylko 1. Znajomi robią zakupy za około 400 złoty, kasujesz im co trzeci towar płacą przypuśmy 60 złoty, odpalają ci 100, to samo drudzy i trzeci znajomi, w ciągu miesiąca masz około 1500 na czysto. W końcu Cię zwolnią, ale nic Ci nie udowodnią , z resztą i bez przekrętów też Cię zwolnią po 3 albo 6 miesiącach. I nie słuchaj tych co Ci mówią że będziesz miała przesrane w papierach itp, bo zawsze nowy pracodawca da wiare że hipermarkety to krwiopijcy i Ci chcieli zaszkodzić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zazu Re: PRACA W HIPERMARKETACH dario przeczytaj IP: *.acn.waw.pl 09.10.04, 08:14 to co napisałeś w swojej odpowiedzi to tylko pokazuje brak twojego wychowania i kultury osobistej. Nie chcę bronić wielkich sklepów bo sam tam pracowałem ale nic nie gwizdnąłem i nie wykręciłem jakiegoś numeru BO TAK MNIE WYCHOWANO!!! Jeżeli wszyscy tak podchodzą do sprawy jak ty to nie dziwie się dlaczego w Polsce jest pełno chamstwa i złodziejstwa. Mam dla ciebie propozycję: Nie szukasz pracy? Wyjedź na Syberię i tam psuj powietrze i krajobraz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamera Re: PRACA W HIPERMARKETACH IP: *.crowley.pl 09.10.04, 08:36 U mnie każdego "cwaniaczka" WYŁAPUJĄ!!! Są kamery 200 na samym sklepie i 100 na zapleczu!!! Jest MONITORING i wyłapią nawet klienta co zżera cos tam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zazu Re: PRACA W HIPERMARKETACH dario przeczytaj IP: *.acn.waw.pl 09.10.04, 08:52 wiesz monitoring wzystkiego nie wyłapie jak patrzą na jednego to w tym momencie 10 innych może robić co chce. Ale o to mi chodziło że albo ktoś jest kretynem albo porządnym człowiekiem nie? Odpowiedz Link Zgłoś
xgreg Re: PRACA W HIPERMARKETACH 09.10.04, 12:49 Pracowalem dosyc sporo w markecie (w dziale technicznym). Z tego co zaobserwowalem to ogrom pracownikow kombinowala na lewo. Niestety, zarobki sa takie, ze po czesci to rozumiem. A tak na marginesie to dzis w marketach w sposob "tradycyjny" kradna tylko desperaci, sa setki innych, bardziej sprawdzonych sposobow (typu kody kreskowe,zmiany stanow zapasow w systemie komputerowym,przeceny w systemie komputerowym, naklejki z obnizkami cen itd. itp., ale nie wnikajmy w szczegoly :P ). Tam gdzie pracowalem ochrona lapala zlodziei batonikow czy jakis tanich kosmetykow, a ginely: rowery, komputery, lodowki (sic!!!), sprzet agd - rtv, jednym slowem smiechu warte. I nie dziwilem sie 40- letnim facetom ze majac na utrzymaniu rodzine, pracowali w markecie za 700-800 zl, widocznie im sie oplacalo :D Odpowiedz Link Zgłoś
agamagda Re: PRACA W HIPERMARKETACH 10.10.04, 12:41 Jak czytam te wypowiedzi to mi się słabo robi. Owszem sama dobrze zarabiam wiec nie mam prawa krytykowac innych, ale to cala Polska, cwaniaczenie, zlodziejstwo, kretactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamera Re: PRACA W HIPERMARKETACH IP: *.crowley.pl 10.10.04, 12:56 NIIIIEE CAŁA!!!!!!!!! Dla uczciwych jest MOBBING ,zastraszanie, wykorzystywanie ITP.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agamagda Re: PRACA W HIPERMARKETACH 10.10.04, 16:13 Akurat, u mnie gość pracował przy remoncie, nie był mobbyngowany, zastraszany, wykorzystywany. Ukradł aparat za 2500, dostał za niego 250 zl w lombardzie, tyle ile u nas za 2 dni pracy. Dlaczego to zrobił - bo na biednego nie trafiło. I tak jest w tym kraju ze wszystkim. Każdy ma powód żeby kraśc od góry do dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beeee!!!!!! Re: PRACA W HIPERMARKETACH IP: *.crowley.pl 10.10.04, 17:39 To znaczy ,że TY też KRADNIESZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p.pablo Re: PRACA W HIPERMARKETACH 10.10.04, 16:43 Zgadzam się! Moja pani, dla przykładu, dziewczę po studiach pracuje w hipermarkecie jako sprzedawca. Nie zje nawet batonika na chłodni, bo się boi by jej nie zwolnili. Zapiepsza cały etat mając od początku umowe na pół za 600 PLN. Do tego wiecznie jest gnojona przez klientów lub seniora (po zawodówce), którego jedynym zajęciem od pewnego czasu jest przenoszenie rybek między akwariami i wymyślanie co zrobić na stoisku by było jak najmniej ergonomiczne dla pracowników. No i jeszcze ta paranoja z audytami... Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: PRACA W HIPERMARKETACH IP: *.gdynia.mm.pl 11.10.04, 11:09 Dziękuje wszystkim za swoje opinie.Z pracy w hipermarkecie zrezygnowałam.Poczekam jeszcze i spróbuje poszukać gdzieś indziej.Jak nie szukałam pracy to wydawało mi się że nie jest tam trudno ją znalezc,że gazety są pełne ogłoszeń , teraz jednak zdanie zmieniłam.Z zawodu jestem Technik ekonomista ale mam małe doswiadczenie.Jest mi trudno znalezc prace bo do biur potrzebuja z wyższym a do sklepów z kasą fiskalną.Nie mam już pomysłu gdzie szukać wysłałam dziesiątki CV i odezwał się tylko Geant,ale na razie potraktuje to jako ostateczność. Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: PRACA W HIPERMARKETACH 12.10.04, 00:07 Ja również nie polecam pracy w hipermarkecie.W zasadzie moge powiedzieć tylko o kasie-humorzaste panie z nadzoru kasowego, zepsute skanery to tylko częśc przyjemności.W tym wszystkim klienci nie byli źli Odpowiedz Link Zgłoś