jaga_22 22.02.09, 10:43 Jakie jest twoje drzewo,moje to leszczyna.Sprawdziłam całą rodzinkę prawie pokrywa się z prawdą. horoskop.wp.pl/cid,5,hid,59,title,Horoskop-Celtycki,znaki.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: Horoskop Celtycki 22.02.09, 11:12 jestem jabłoń, on,orzech(ciężki orzech do zgryzienia ) Odpowiedz Link
tesunia Re: Horoskop Celtycki 22.02.09, 11:36 przejzalam , nie zgadza mi sie nic,moze troszke w horoskopie,zdrowie-uroda. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Horoskop Celtycki 22.02.09, 11:45 Fajna stronka, przeczytać można. Ja traktuję wszystkie horoskopy z przymrużeniem oka. Odpowiedz Link
marii51 Re: Horoskop Celtycki 22.02.09, 11:45 jejku, nie ma mniejest jalowqiec do 26 lipca- a ja 30lipiec-oj Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Horoskop Celtycki 22.02.09, 11:49 od 26.07 do 4.08 ,Marii jesteś jałowiec Odpowiedz Link
marii51 Re: Horoskop Celtycki 22.02.09, 11:59 niodzięki muraszko1 nic nie może wiecznie trwać.... lalilali la forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=86794 "szczęście to nie tylko co los daje ,ale i to czego nie zabiera" --znalezione w internecie... Odpowiedz Link
tesunia Re: Horoskop Celtycki 23.02.09, 09:30 tez orzeszkiem jestem,choc nie wiewiorka),no chyba,ze sie zrobie na nia) Odpowiedz Link
groszek-5 Re: Horoskop Celtycki 23.02.09, 10:22 W moim przypadku nie zgadza sie absolutnie. Odpowiedz Link
tesunia Re: Horoskop Celtycki 23.02.09, 10:27 a jakim drzewkiem/kwiatkiem jestes Groszku?? Odpowiedz Link
kasia1500 Re: Horoskop Celtycki 23.02.09, 10:56 Jam jest jodła, a w domu trzy jarzębiny. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Horoskop Celtycki 23.02.09, 11:15 To ja mam las mieszany. ja - leszczyna mąż - kasztanowiec...........taki właśnie jest dzieci- topola,jesion,klon,platan Odpowiedz Link
marii51 Re: Horoskop- liczba związku- 26.02.09, 12:40 wg daty pierwszego spotkania.. no i mam- """Związek o wibracji Liczby 3 Jaki jest wasz związek? Bardzo dynamiczny i twórczy. To romantyczność w najczystszej swej formie, czułe słówka, pieszczoty, wyrafinowane komplementy, noce bez tchu a może i wiersze… Choć ten romantyzm ma też swoje drugie oblicze tj. dramatyzm wymówek ,pretensji, scen zazdrości. Potraficie się ze sobą świetnie komunikować. Właściwie to trudno cokolwiek przewidzieć, bowiem to co się pojawiło, ciągle się przeobraża. Potraficie się spełnić i jako przyjaciele i jako małżonkowie, a zwłaszcza jako kochankowie. Uważajcie na niecierpliwość. Naprawdę nie ma nic złego w czekaniu, w dojrzewaniu do pewnych przeżyć i emocji. Waszym zagrożeniem jest także rozproszenie i marnotrawienie tego czym obdarzacie się wzajemnie. Zbudujcie wasz własny azyl i niech tylko was dwoje ma do niego wstęp. Przyjaciele, znajomi i rodzina niech nie przekraczają tej magicznej bariery, tej bańki mydlanej, która okala wasze dusze odkąd się pokochaliście. To wasz raj! Innym udziela się wasz entuzjazm'' idę dyskutować z mężem... na spacerze- taka piękna pogoda - zgubimy obiadowe kalorie Odpowiedz Link