Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Błękitna Linia-czy warto???

06.10.04, 19:00
    Otrzymałam propozycje pracy w Błękitnej Linii TP. Oczywiście przez agencję
    posrednictwa pracy. Czy ktoś tam pracuje, albo słyszał coś o pracy w błękitnej
    linii. Na jaki okres czasu tam zatrudniają, i jakie są warunki pracy. Proszę o
    odpowiedź, bo muszę podjąć decyzję, czy zatrudnić się tam czy też dalej szukać
    pracy. Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: Błękitna Linia-czy warto??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.10.04, 13:34
        znajmomy pracowal, placa kiepsko, warunki tez nie najlepsze, zadnej umoowy o prace. Ale zdobyl spore doswiadczenie i bez problemu znalazl pozniej lepsza prace. Reasumujac- jesli ma to byc twoja pierwsza praca to warto, jesli masz juz doswiadczenie w obsludze klienta itp. to nie warto. pzdr.
        • Gość: mariusz_robert Re: Błękitna Linia-czy warto??? IP: 80.51.232.* 07.10.04, 13:38
          ja pracuje w tp na etacie, ale nie w blekitnej linii, ogolnie biorac
          zatrudnienie przez agencje nie jest dobrym pomyslem, ale co zrobic jesli nie
          masz innej mozliwosci, jesli jest to twoja pierwsza praca to podejmij wyzwanie
          powodzenia
          atmosfera w tp nie jest fajna, zwlaszcza dla ludzi zatrudnianych prze agencje
          • czort5 Re: Błękitna Linia-czy warto??? 07.10.04, 14:25
            hej. dzieki za odpowiedz. Mam za sobą staż i pracę na czas określony w ARIMR 4-
            mies. Boje sie ze jak będę pracować w Błękitnej to nie zdobęde tam zadnego
            konkretnego doświadczenia, tzn takiego które pomogło by mi znaleźć inną pracę.
            Popracuje tam jakis czas, bo przecież to jest praca na czas określony, a potem
            znów będę szukała pracy, bez konkretnego doswiadczenia.Gdzie ten kolega znalazł
            później pracę? Dodam ze skończyłam studia na kierunku Zarządzanie i
            Marketing.Pozdrawiam
      • Gość: Wolf Re: Błękitna Linia-czy warto??? IP: 81.15.254.* 07.10.04, 18:50
        Jeśli czujesz sie na silach to mozna zaryzykowac.W miedzy czasie szukac innej
        pracy. Moze tak zle nie bedzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka