Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    04.11.17, 14:46
    Cześć, mam 22 lata i studiuję inżynierię środowiska. Obecnie pracuję jako asystent w branży wentylacyjnej i zarabiam 3000zł brutto. Nie wiem czy to dużo czy mało. Zastanawiam się co mogę robić dalej, mieszkam z rodzicami więc w zasadzie pieniędzy dużo nie wydaję. Nie wiem czy może warto w coś zainwestować, jakieś szkolenia itp. bo za bardzo nie mam się od kogo czego dowiedzieć bo nie mam zbyt dużo znajomych. W ogóle jakie perspektywy są po tym kierunku? Gdzie można pracować i jakie mniej więcej zarobki? Nie mam kompletnie co ze sobą robić, nie wiem co dalej. Nie mam problemów z nauką i chyba dość szybko opanowuję nowe tematy. Zastanawiałam się nad zrobieniem uprawnien ale też nie bardzo wiem jakie (wykonawcze/projektowe) co najlepiej dla dziewczyny. I od czego zacząć. Bo praca typowo w biurze chyba nie do konca dla mnie, po 2 miesiacach w obecnej pracy czuję się zmęczona ciągłym siedzeniem przed komputerem. A wiadomo, nie po to człowiek szedl na studia i tracil 5 lat żeby zarabiac tyle co i bez wyksztalcenia.
    Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka