Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dom Jubilerski A& A

IP: *.toya.net.pl 09.11.04, 18:32
    Czy ktoś ma jakieś doświadzczenia związane z rekrutacją do salonu jubilerskiego? Czego można się spodziewać na rozmowie? Stanowisko kierownika salonu. Proszę o jakieś podpowiedzi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ona Re: Dom Jubilerski A& A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:43
        sądzę,że podstawą powinna być znajomość branży jubilerskiej.Nie można
        sprzedawać czegoś na czym się nie zna.Niestety rzeczywistość jest inna jeśli
        jesteś blondyną,masz długie nogi to nie musisz się martwić o rozmowę.
      • Gość: Dziadek Re: Dom Jubilerski A& A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:53
        Jeżeli to Ty starasz się o stanowisko kierownika to ja nie rozumiem Twojego
        pytania. Starając się o takie stanowisko trzeba mieć jakieś pojęcie o tym co
        chce się robić i jak to zrealizować, nie mówiąc o dobrej znajomości branży.
        Jeżeli nie masz takich podstaw to daj sobie spokój, lub najpierw znajdż bardzo
        bogatego sponsora(zacznij szukać już teraz, to pilne!).
        Musisz mieć 185cm wzrostu,blond włosy, talie osy, bardzo długie nogi i bardzo
        krótką spódniczke a w głowie moze być siano.
        Jeśli to jest facet to niech idzie do salonu kupować biżuterie.
      • Gość: Caudilio Re: Dom Jubilerski A& A IP: *.toya.net.pl 10.11.04, 09:37
        Nie jestem blondyną :). Ja doskonale rozumie, ze znajomosc branzy jubilerskiej, tylko chcialem sie dowiedziec o specyfike takiej rozmowy, moze ktos ma jakies doswiadczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka