Gość: Renata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:28 otrzymywałam przez 7 lat rentę po ostatniej komisji mi ją odebrano, jak się odwołać, czy może mi coś poradzicie, dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bożena Re: pomocy-odebrano rentę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:51 Zgloś się do ZUS-u z podaniem że odwołujesz się od orzeczenia orzecznika zusowskiego i skierują twoją sprawę do sądu pracy w Gdyni.Tam orzecznik sądowy skieruje cię na badania, zapoznają się z twoimi dokumentami i wyznaczą termin rozprawy. Nie poddawaj się. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: pomocy-odebrano rentę!!! IP: 195.205.163.* 19.11.04, 12:07 ja zachorowałam nachorobę, przez którą ledwo trzymałam się na nogach, nie mogłam otworzyć oczu i byłam powolna jak ślimak. Stałym lekiem były sterydy. I lekarz orzecznik Zus a nawet sądowy stwierdził, że jestem zdolna do pracy i renty nie przyznał. nie wiem na jaką chorobę miałaś rentę, ale chyba będzie ciężko!! Odpowiedz Link Zgłoś