Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FAURECIA???

IP: *.autocom.pl 28.11.04, 17:01
    Hej mam pytanie czy ktoś zna ta firme, jak sie w niej pracuje (fizycznym jak
    i nadzorowi)?
    Czy ludzie sa tam traktowani po ludzku , czy sa to jednak popularnie zwane
    francuskie obozy pracy? Bo o VALEO się juz dosyć nasłuchałem.
    Czy pracodawca "maluje" tylko optymistyczne wizje rozwoju w tej firmie czy
    jednak moze jest słowny?
    Szczególnie będę wdzięczny za opinie byłych lub obecnych pracowników.

Wielkie DZIĘKI za wasze INFO.

Zainteresowany...
    Obserwuj wątek
      • Gość: pozdro Re: FAURECIA??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.11.04, 18:09
        W Wałbrzychu jeden wielki syf. Obóz pracy jak to nazwałeś i brak perspektyw.
        Ludzie jak moga wieja.
        • Gość: zolo Re: FAURECIA??? IP: *.autocom.pl 28.11.04, 19:12
          Skąd masz te informacje?Pracujesz tam? W nadzorze czy w produkcji? Kto
          właściwie ma przechlapane? Ile godz. dziennie pracujecie? Teraz ma tam się
          otworzyć nowa fabryka i zastranawiam się czy wysłać swoją ofertę i dlatego
          potrzebuję jak najwięcej szczegółów. Dzięki za info
          • Gość: pozdro Re: FAURECIA??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.11.04, 07:20
            wysłać zawsze mozna.
            • Gość: :) Re: FAURECIA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:34
              A w Niemczech milo wspominam - 5 godzin dziennie i niezla kaska:)
        • Gość: Blue boy więcej szczegółów, pliz ! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 29.11.04, 14:55
          > W Wałbrzychu jeden wielki syf.

Na czym polega syf ? Podaj dwa-trzy najważniejsze "syfki" wg ciebie. Ja też
          rozważam wysłanie papierów do Wałbrzycha.

Pozdrawiam
          Blue boy.
          • Gość: Pozdro Re: więcej szczegółów, pliz ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.11.04, 21:43
            No syf to syf. Toyota jest ok a to jest syf. Klika, klika i jeszcze raz klika.
            Papierki zawsze można wysłać a odpowiedzi sie nie doczekać czego nie życzę.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka