czarulka 29.11.04, 12:36 Potrzebuje sie szybko poduczyc, gdyz jak wiecie... bez tego o prace ciezko(a wlasnie z jednej mnie wywalili :() Znacie jakis dobry program?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palima Re: POMOCY! Polećcie program do nauki ang... :( 29.11.04, 15:32 Rozumiem, że chodzi Ci o program multimedialny. Ja osobiście korzystałam (i korzystam) z "Tell Me More". Najpierw załapałam się na ten kurs za pośrednictwem Urzędu Pracy. Spodobało mi się. Poziom był Advanced. Potem sama skombinowałam sobie płytkę z pierwszym poziomem Business English. I nadal mi się podoba. Jeżeli chcesz cały kurs, tzn. z możliwością kontaktowania się przez Internet z Osobistym Nauczycielem, to mogę podać Ci namiary na szkołę, która to organizuje. A jeżeli masz dużo samozaparcia i nie potrzebujesz nauczyciela (nie wiem, na jakim poziomie jesteś), to możesz kupić płytki z programem od kogoś, kto się już uczył i już ich nie potrzebuje (np. zorientuj się czy nie maj tego na Allegro). W każdym bądź razie z tym programem można ćwiczyć gramatykę, wymowę, pisanie no i poznawać nowe słówka. Chociaż być może ktoś zna lepszy program. Pozdrowionka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: POMOCY! Polećcie program do nauki ang... :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:02 www.clickandbite.com Odpowiedz Link Zgłoś