login_niedostepny 20.12.04, 11:13 Wlasnie przelozona mnie zapytala ile jest kwartalow w roku :-) Ktos dorzuci cos od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buba12 Re: teksty szefow IP: *.murator.com.pl 20.12.04, 16:42 Moja niegdysiejsza uważała, że rustykalny znaczy pochodzący z Rosji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyb Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 11:47 Jak tam dalej bedziecie robić to rozwiąże firme!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: teksty szefow IP: 85.219.140.* 04.12.05, 10:16 Moja szefowa nie lubi,aby jej przeszkadzać ,bo jak twierdzi jest zajęta brakiem czasu.Ale przed tygodniem nas powaliła chwaląc się,że mąż sprezentował jej czapkę z kurzofretek(nie wiem czy dobrze ortograficznie,ale fonetycznie tak).Bardzo chcemy wiedzieć jak wyglądają KURZOFRETKI.Czyżby skrzyżowanie kury z fretką?Może ktoś wie.Nam już brakuje wyobrażni,a czapka jest tylko do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: teksty szefow IP: *.chello.pl 01.04.06, 23:34 może chodziło jej o okurzoną fretke? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciiaa Re: teksty szefow 27.10.06, 09:46 TCHÓRZOFRETKI :))))))))))) hodowlane zwierzątka futerkowe - podobno drogie powiedz jej, że to barbarzyństwo mordować zwierzątka dla jej czapki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: teksty szefow IP: *.who.vectranet.pl 20.01.09, 12:43 Nikt nie zamordował tchurzofretki!!!! Nie umiesz czytać? Przecież właśnie jest napisane że chodzi o KURZOfretkę!!! Też jestem cekawa co to... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: teksty szefow IP: *.chello.pl 16.03.07, 20:29 jeśli najważniejsze jest dla was dogadzanie współmałżonkowi, stadko bahorów i kościółek w niedziele to nie powinniście tu pracować. Potrzebujemy pracowników, którzy z pasją i poświęceniem oddadzą się pracy - te słowa wypowiedziała moja eks kierowniczka dopracowników interweniujących w sprawie grafiku (telefoniczny dział obsługi klienta jednego z operatorów sieci komórkowej) i tekst który usłyszałam od ex szefowej na dzień dobry: w tej firmie są dwie podstawowe zasady - nie chodzimy na L4 i nie rodzimy dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEANA Re: teksty szefow IP: *.555.pl / *.electronic.pl 22.12.04, 16:40 No i teraz już rozumiesz, dlaczego nie każdy może być szefem? Nie wszyscy mają kwalifikacje umysłowe... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jak chcesz grzeszyć "entelygencjom" to nigdy do niczego nie dojdziesz :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: teksty szefow IP: *.zax.pl / *.zax.pl 22.12.04, 17:25 "ja tego nie mam, a jak nie, to jest u mnie" "dojdżcie wreszcie do kompentensu" "ja mam rozdwojenie jaźni, mów śmiało, słucham cię" - czytaj: chodziło o podzielną uwagę- do pracownika, który starał się o chwilę uwagi swojego szefa gadającego na gg na kompie tego nie trzeba komentaować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: teksty szefow IP: *.elwico.pl 29.12.04, 18:07 > "ja mam rozdwojenie jaźni, mów śmiało, słucham cię" -absolutnie boooskie :)))! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: teksty szefow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:45 "Czuję potrzebę walnięcia mówki..." - (taki zbiorowy opiernicz, po tym jak jedna coś spieprzyła, ku przestrodze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piesbert Re: teksty szefow IP: *.zab.nat.hnet.pl 28.10.05, 23:16 "ja mam rozdwojenie jaźni, mów śmiało, słucham cię" Przetłumacz ten tekst na angielski i wyslij do tworcy Dilberta: scottadams@aol.com taki tekst musi poznac reszta swiata.:)) Twoj szef to genialny kretyn.:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Re: teksty szefow 20.01.09, 16:57 To jest tak boskie, ze chyba wrzuce sobie to w sygnaturke:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA To mój szef tak mówi ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 15:10 Te hasełko o rozdwojeniu jaźni - to autorstwo mojego bossa .. namiętnie je używa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scep Re: To mój szef tak mówi ;-))) IP: 80.51.233.* 22.11.06, 14:26 Albo jest tepy albo ma niezle, nie pozbawione autoironii, poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:29 Moja weszła na salę i zapytała "jak sie pisze strażak?"!! reszty nie cytuję ponieważ nie nadaje się do publikacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gro Re: teksty szefow IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 22:18 > "jak sie pisze strażak?"!! ja bym powiedział "na początku zdania zwykle przez duże 's'" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: teksty szefow IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 19.01.05, 14:41 mój jednoznacznie powiedział kiedyś (i stosował); "są równi i równiejsi", podobno dalej tak twierdzi! trochę w tym prawdy, patrząc na otoczenie... (ten co zapieprza ma mniej od lizusa i nieroba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: teksty szefow IP: 212.244.36.* 18.02.07, 12:06 "równi i równiejsi" to cytat literacki. Gratuluje ci (ironicznie) i szefowi (na serio) oczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nmbnmb Re: teksty szefow IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 15:53 TOBIE ! nie CI ! Jak już ganisz to uważaj żeby nie wyjść na buraka ! Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: teksty szefow 28.01.05, 11:25 Nasza szefowa informatyków chwaliła pocztę ... elektryczną ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:46 nasza szefowa powtarza: może według kodeksu pracy się należy ale my nie dajemy (dzień wolny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:52 "Panie Tomku, po co pan robi te kopie na CD, przecież komputer działa!" Trzy dni późńiej komp przestał działać :( Szef już nie zapytał drugi raz. Znaczy się - uczy się szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:44 w rozmowie z klientem - proszę się nie martwić, proszę się nie ruszać, my mamy onlina!!! Juz to panu wysyłam (chodziło o emaila:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anu Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 21:30 Słyszłam pytanie: Jakie Pani ma wykształcenie? Nie chodzi o to czy wyższ tylko czy techniczne czy humanitarne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hyper Re: teksty szefow IP: *.drama.pl 21.03.05, 21:43 Mój wpada i krzyczy: "Co jest, 6-ta kompania nierobów, mszę macie?" (jak stoimy sobie i gadamy. W sumie ma rację.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Anu Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 08:59 Ciekawi mnie, jak ona powiedziała "pani" przez duże P. Sama musisz jeszcze popracować nad swoim poziomem umysłowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jednoskrzydła Re: teksty szefow IP: 83.141.118.* 14.07.08, 02:33 A Ty popracuj nad savoir-vivre. Ja wszelakie "Ty, Wy, Pani" itp z czystego odruchu piszę z wielkiej litery. Bo tak wypada, zwłaszcza zwracając się do kogoś. Więc się od kobiety odczep! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackforever Re: teksty szefow IP: *.chello.pl 16.03.07, 20:36 W jednej z firm produkujących filtry na sali wisiały modlitwy i 10 przykazań boskich wramkach - wszystko ułożone przez szefa. 9 pierwszych przykazań to oryginał natomiast 10 przykazanie brzmiało ,,dziekujemy panu Jackowi B. jako narzędziu w rękach Boga za łaskę przyjęcia nas do pracy" Odpowiedz Link Zgłoś
gosik_p Re: teksty szefow 22.03.05, 10:44 Ja slyszalam tylko od glownej ksiegowej mojej kolezanki - czy Jamajka nalezy do Unii Europejskiej ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
beti3000 Re: teksty szefow 07.02.08, 09:37 a ja od głównego księgowego: weksel in blanco to taki, którego nie trzeba podpisywać? ..... podkreślam.... główny księgowy w baaaaardzo dużej firmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysiek Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 14:23 W sumie to racje miał. Trzeba tylko kwotę wpisać...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hghjgj Re: teksty szefow IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 15:56 nie miał i ty też nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: teksty szefow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:57 Podwładny: dzwoniła pani K. (nadmienie ze nikt z nas nie przepada za rozmowami z nią;-), chciała z toba rozmawiać, obiecałem że oddzwonisz Szef: Ty obiecałeś, ja nic nie obiecywałem - nie muszę oddzwaniać;-P Odpowiedz Link Zgłoś
e.day Re: teksty szefow 02.04.05, 16:39 Jeden taki misiek z Tychów wpadał do pokoju, w którym rzeczywiście pracowaliśmy i po trzaśnięciu drzwiami ryczał w niebogłosy: Qrva mać!!! Arbait!!! Dziobać mak!!! Sam natomiast rączki pracą kalał z rzadka i niechętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Supermarket Re: teksty szefow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.05, 18:28 Mój były asystent - jak się niepodoba to dział personalny jest czynny od 8 30 . Odpowiedz Link Zgłoś
e.day Re: teksty szefow 05.04.05, 07:28 sorry Winnetou - rzeczony misiaczek miał tylko średnie, co też było dla niego źródełkiem kompleksów. Dział kadr też niepotrzebny - nie pracuję tam już z sześć lat jak nie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adela Re: teksty szefow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 16:47 tekst klienta: zrób mi 20-sekundowego mpga ze stopklatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mufka Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:24 Moj szef kilka razy w tygodniu wola mnie: Znowu zepsulo mi sie haslo na moim gg po czym ide do jego biurka i wylaczam mu capslocka (znaczy naprawiam haslo) nie ma jak to wykwalifikowana asystentka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mufka Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 13:23 Aha jeszcze jeden kwiatek: Wola mnie szef do swojego komputera i zdziwiony pokazuje pasek postepu w scandisku i pyta a do "ilu procent to bedzie tak robilo?" ja na to "do 100%" ( z trudem zachowujac powage...) :) czuje sie przy nim jak dyplomowany informatyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fotoand Re: teksty szefow 09.04.05, 21:52 Mój szef chciał popisać się wiedzą, którą zdobył czytając PC WORLD KOMPUTER. Swój wywód zakończył pytając mnie: ty oczywiście nic nie wiesz na ten temat. Za chwilę dzwonił do mnie by zapytać pod jakim klawiszem ma znak % Gość portalu: Mufka napisał(a): > Aha jeszcze jeden kwiatek: > Wola mnie szef do swojego komputera i zdziwiony pokazuje pasek postepu w > scandisku i pyta a do "ilu procent to bedzie tak robilo?" > ja na to "do 100%" ( z trudem zachowujac powage...) :) > czuje sie przy nim jak dyplomowany informatyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nancy Re: teksty szefow IP: *.chello.pl 26.10.08, 15:02 a czy to nie jest ponizajace w jakims sensie? on sobie siedzi, zbiera kokosy, a ty w tak podstawowych kwestiach musisz takiemu "uslugiwac", wcisnij capslock, wylacz. i niech zgadne, w ogloszeniach daja wysrubowane wymagania, czyz nie tak? sorry, ale to bywa naprawde smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizela Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:19 hahahahaha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuj Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 14:53 - Mam duży paradoks! Rzekł to szef głowiący się nad wyborem oferty pomiedzy dwoma kontrahentami. Odpowiedz Link Zgłoś
mallutka1 Re: teksty szefow 20.04.05, 22:04 no coż...moja szefowa...po dluższej nasiadówce majacej na celu przybliżenie nam brudasom zasad HCCP-u stwierdziła, że wszysto ma być od dzis "ganc egal"....co nimniejszym czynimy... ale potrafi i przy klientach nagadać żesmy debile glupki i nieroby ...tuż po tym jak każdy z nas zda sprawozdanie z tego co za nią zrobił podczas jej notorycznej rannej niobecności Odpowiedz Link Zgłoś
mss71 Re: teksty szefow 27.04.05, 10:40 HACCP - ale widocznie jest Ci to ganc egal. Audjutor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmj Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:44 Cos mi to przypomina - czy ta szefowa ma na imie Ewa? Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: teksty szefow 12.03.06, 12:37 ej znam szefowa Ewe O. co tak ma...to moze ta sama? warszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus Re: teksty szefow IP: *.chello.pl 21.11.06, 23:05 moja szefowa ile zer ma milion ? po czym napisała cyfre i liczyła zera było ze mna jeszcze 3 innych bardzo "poważnych" pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mami Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:00 gdy moja kierowniczke prosi sie o wyjasnienie czegos, ona zazwyczaj mowi: "pracownik bankowy powinien wszystko wiedziec" i nie udziela odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
kurdelebele Re: teksty szefow 27.04.05, 23:09 "W Afryce??.. Egipt?.. no przecież ja tam byłam. Egipt w Europie leży!" Odpowiedz Link Zgłoś
aamg Re: teksty szefow 12.05.05, 14:59 "Stoję na stanowisku tego typu." To jest całe zdanie i cała wypowied?. Odpowiedz Link Zgłoś
agnick Re: teksty szefow 20.05.05, 11:48 Mój mówi tak: Pani pójdzie do pana X i zgwałci go albo co pani chce. Sprawa ma być załatwiona! Odpowiedz Link Zgłoś
meessi Re: teksty szefow 01.06.05, 12:40 A mój mówił: Kryśka urwę Ci głowę i naszczam do szyi" To chyba z jakiegoś filmu, ale on to mówił wtedy kiedy był na mnie naprawdę zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietnacha40 Re: teksty szefow IP: *.tsi.tychy.pl / 80.55.186.* 05.06.05, 00:53 a moja pracownica : w krzyżówce było hasło"trafić w płot" odp.kurą.Jak jej poradziłam,żeby pojechała na wczasy do Bułgari,to zapytała czy tam jest morze.Na pytanie: 100 centów odpowiadamy-meter.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: teksty szefow IP: *.crowley.pl 10.06.05, 10:06 kiedys, kiedys pracowalem z takimi "miszczami" : 1. o dokumentacji : "nie mozna pozwolic na przerost tresci nad forma" 2. do klienta : "na razie nie mam czasu gdyz zajmuje sie wieloma waznymi i roznorodnymi sprawami " :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: teksty szefow 11.07.05, 20:23 Ten pan szczesliwie nie jest moim szefem, ale na wysokim stanowisku w firmie: on: - Prosze wyslac tego jotpega pedeefem. ja: - przepraszam, ale chyba nie doslyszalam (duszac sie ze smiechu) on: - no, tego jpg trzeba wyslac, ale pedeefem. ja (zdezorientowana): - albo jpg albo pdf. on: - Ale pani kolezanka wysylala zawsze jotpega pedeefem! ja (oswiecona, bo wiem co robila kolezanka) - rozumiem, chodzilo panu o eftepa on (zgorszony): - a co to za roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronka Re: teksty szefow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:24 Na moje pytanie dlaczego puścił tekst, którego nie powinien - odpowiedział "Chciałem pani dosr..!!!" Czy to już jest mobbing? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: teksty szefow IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.02.06, 19:22 Hehe. Uwierz mi, mozna wyslać jpg pdfem. 1. Wklejasz jpg do worda 2. Worda zamieniasz na pdfa 3. Masz jpga w pdfie Proste jak but. Nie wnikam czy o to mu chodziło :P Odpowiedz Link Zgłoś
red_qublik Re: teksty szefow 05.02.07, 17:57 Gość portalu: Analityk napisał(a): > Hehe. Uwierz mi, mozna wyslać jpg pdfem. > > 1. Wklejasz jpg do worda > 2. Worda zamieniasz na pdfa > 3. Masz jpga w pdfie > > Proste jak but. > Nie wnikam czy o to mu chodziło :P MOZNA OD RAZU STWORZYC DOKUMENT W ADOBE Z PLIKU .JPG - JESZCZE LATWIEJ I SZYBCIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zu Re: teksty szefow IP: *.chello.pl 20.01.09, 23:14 Hehehehe, chyba proste jak drut, Mądralo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjkj Re: teksty szefow IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 16:02 nie do końca, powiedzenie "proste jak but" również funkcjonuje. chociaż "drut" jest chyba bardziej logiczny. W bucie może hcodzić o prostotę budowy albo po prostu z pomyłki taka forma weszła w użycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: teksty szefow IP: 81.190.15.* 25.08.09, 11:28 Raczej glupi jak but. A prosty, jak drut :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: teksty szefow IP: *.static.maxnet.net.pl 22.09.09, 16:38 ale jpg można wysłać pdf-em, zapisując go np w photoshopie czy illustratorze a myk jest taki że kompresja pdf-a jest lepsza i mniej stratna niż tradycyjne rozszerzenie .jpg :) ale to branżowe więc nie każdy to wie Odpowiedz Link Zgłoś
aniacoerelle Re: teksty szefow 02.08.05, 12:54 teksty mojego To: 1. wytegowac 2. dojsc do konsensusu ( pewnie nie wie co to znaczy) 3. jest slizgo 4. bez wzgledu na wzglad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo_proszę Re: teksty szefow IP: *.aster.pl 21.11.06, 22:41 Aniu, a czy ty wiesz co oznacza pojęcie konsensusu i jaki jest jego proces? Chyba raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
reggina Re: teksty szefow 02.08.05, 17:42 Szefowa po obejściu zakładu: Ku.., co za dzień, nawet nie ma kogo opie..ć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: teksty szefow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:52 >regina nalisała: "Ku..., co za dzień," Rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xplict Re: teksty szefow IP: 81.210.107.* 11.08.05, 12:14 "no to pojechałeś rajstopkami bo bandzie" staly tekst-forma "uznania" brawurowego przeprowadzenia jakiejs akcji (niezaleznie od efektow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: teksty szefow IP: 212.244.115.* 12.08.05, 23:24 odpowiedzialbym ze sześć a w roku przestępnym siedem. Odpowiedz Link Zgłoś