Gość: mimma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 07:04 czy ktoś miał przyjemność zdawać?? To jest test wyboru czy jakiś inny? Napiszcie co wiecie, proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimma Re: test kwalifikacyjny w Urzędzie Skarbowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:20 no nikt nic nie wie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: test kwalifikacyjny w Urzędzie Skarbowym IP: *.compower.pl 03.01.05, 18:13 pracuje w US, ale pierwsze słysze aby były testy, najczęściej liczą się układy niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: test kwalifikacyjny w Urzędzie Skarbowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:36 Moja przyjaciółka starała sie o posadę w Izbie Skarbowej w Katowicach- opowiadała że były testy (podatki ). Niestety nie dostała sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimma Re: test kwalifikacyjny w Urzędzie Skarbowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:08 ale jakiego rodzaju test - czy zadania, czy test wyboru, albo do uzupełniania...Rodzaj testu zasadniczo ukierunkowuje sposób uczenia się i powtarzania wiadomości, dlatego o to pytam Odpowiedz Link Zgłoś
bea24 Re: test kwalifikacyjny w Urzędzie Skarbowym 03.01.05, 21:57 Test wyboru-zdawałam taki w Urzędzie Kontroli Skarbowej. Zdałam go, ale, co z tego skoro rozmowa kwalifikacyjna, jaka miała miejsce po nim, to zwykła parodia- jak to całe szukanie pracy w tzw., Służbie Cywilnej, ale Tobie życze oczywiście powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CRACOV Re: test kwalifikacyjny w Urzędzie Skarbowym IP: *.alan.krakow.pl 04.01.05, 05:46 Niestety, tylko "plecaki" a anons o przyjęciach to tylko ściema dla zatuszowania pozorów.Już w 2002 roku potem w 2003 itd, nic z tego choć mam kwalifikacje znacznie wyzsze od przyjętych tam "plecaków" , w cuda to wierzą naiwni . A renta w Krakowie na stałe to juz kurs 12000.- na stałe!!!Nic tylko być "plecakiem" czy nacialnikiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: test kwalifikacyjny w Urzędzie Skarbowym IP: *.skwer / 217.153.142.* 04.01.05, 12:09 a ja rozmawialem prywatnie z wysokim urzędnikiem w pewnym warszawskim us-ie , ktory narzekał na uciekające z urzędu kadry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: test kwalifikacyjny w Urzędzie Skarbowym IP: *.compower.pl 04.01.05, 18:48 w urzędach nikomu nie zależy na utrzymaniu dobrej kadry, wystarczą cisi poplecznicy do klepania roboty, Co sie oferuje - brak szkoleń, niska kasa wcale niezależąca od wyników i zdobytego wykształcenia, smutne to ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pallo Re: test kwalifikacyjny w Urzędzie Skarbowym IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 04.01.05, 19:18 No i bardzo dobrze, ze odchodza! Przeciez jeszcze fura krewnych i znajomych krolika czeka na zatrudnienie na cieplej posadce;-) Odpowiedz Link Zgłoś