jerzy.buzek 27.05.02, 12:41 Witka, Mam pytanie - czy ktos z Was pracuje badz pracowal w firmie Logotec Engineering ze Slaska? Wiem, ze szukaja osob o profilu, ktory mi dosc odpowiada. Bede wdzieczny za wszelkie info o tym jak tam jest. dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JoP Re: pytanie o jedna firme IT IP: *.tpg.pl 27.05.02, 14:20 jerzy.buzek napisał(a): > Witka, > > Mam pytanie - czy ktos z Was pracuje badz pracowal w firmie Logotec Engineering > > ze Slaska? Wiem, ze szukaja osob o profilu, ktory mi dosc odpowiada. Bede > wdzieczny za wszelkie info o tym jak tam jest. > dzieki. Pracował to nie, ale kolega był na rozmowie i goście raczej mało płacą (wymienienie baaardzo średniawej kwoty spotkało się ze świętym oburzeniem). JoP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: pytanie o jedna firme IT IP: *.bipromet.com.pl / 192.168.3.* 27.05.02, 15:07 Bardzo niesympatyczna atmosfera pracy i właściciel pan D.....s jest bardzo nieprzyjemny. Znam dwóch gości którzy tam pracowali. Jeden wytrzymał pół roku drugi rok z hakiem. Słyszałem że ostatnio cieńko przędą. Odpowiedz Link Zgłoś
bravo! Re: question 27.05.02, 16:23 Czesc Bipromet, ja tez mam pytanie: czy firma Logotec Engineering nie jest Waszym sasiadem w budynku Biprometu ? Moze sie myle, hehe. Nie wiem, ale o Bipromecie wiem niejedno, bo moj Tatus u Was "robil" - wtedy kiedy zajmowaliscie swoja techniczno-metalowa dzialka, a nie sprzedawaliscie jeszcze swetrow itp. itd. Byl (wtedy) wazny ..... pozdr. BRAVO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: question IP: *.bipromet.com.pl / 192.168.3.* 28.05.02, 07:28 Bipromet dzierżawi łącza internetowe wielu firmom, a Logotec Engineering znajduje się w Mysłowicach (około 12 km od Biprometu) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo! Re: question 28.05.02, 14:26 Gość portalu: Ktoś napisał(a): > Bipromet dzierżawi łącza internetowe wielu firmom, a Logotec A to ciekawe, bardzo. Znowu udalo Wam sie przeskoczyc na inna dzialke. I to jaka. Brawo! Pozdrowienia dla ekipy Biprometu, np. p.J.Stoleckiego. > Engineering znajduje się w Mysłowicach (około 12 km od Biprometu) No, jak pisalem, nie bylem pewny. Dzieki za info. "Myslowitz", aha. Odpowiedz Link Zgłoś