Gość: pablo29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:45 ...dziewczyne do odbierania tel,przyjmowania zamowien,znajaca jez ang- podstawy,i potrafiaca obdarzyc szacunkiem swojego szefa.teren-warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malami Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:47 A więcej szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:49 wszystko w swoim czasie o co chcialbys wiedziec?i czy spelniasz moje kryteria? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 15:51 atrakcyjna do odbierania telefonów? chodzi o video-telefony? brednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:53 sama piszesz brednie!!!!jezeli nie jestes zainteresowana to nie krytykuj!widac jestes jakims potworem a ja w swojej dzial mam widzimisie posiadanie atrakcyjnej pracownicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca W czasie ferii dzieci sie nudza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 15:56 Rozumiem dziecko, ze są ferie i pozwolili z komputera skorzystać, ale może zajmij się czymś bardziej rozwijającym Twoj mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo doradca daj juz spokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:57 rozumiem marna istoto ze masz jakis problem,ale ja nie mam zamiaru prowadzic z toba zadnej konwersacji.idz wasc wstydu oszczedz-prostaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Bozia Ciebie opuściła? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 16:06 A moze tak jordolony polaczku zastanowisz sie nad sobą. Zawsze możesz zgłosić się do Leszka Millera albo wiceministra Kulpy. Możesz sobie dalej naciągać i oszukiwac naiwnych. Jeśli jesteś powaznym pracodawcą to dlaczego ukrywasz się za kotarą anonimowości??? Nie mam ochoty tlumaczyć Tobie na czym Twoja choroba polega. Ścierwem nie zajmuje się. Ścierwo omijam. Baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 15:57 Gość portalu: pablo napisał(a): > sama piszesz brednie!!!!jezeli nie jestes zainteresowana to nie krytykuj! widac > jestes jakims potworem a ja w swojej dzial mam widzimisie posiadanie > atrakcyjnej pracownicy! czy musisz odpowiadać w tak chamski sposób. Poza tym umieszczanie ogłoszeń na tym forum jest niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: marghot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:59 uzylem podobnych slow do twoich.slowo brednie bylo uzyte najpierw przez ciebie,utwierdzam sie tylko w tym ze cos z toba nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Masz coś do ukrycia? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 15:53 Masz coś do ukrycia??? Jak tak to rozumiem, że nie napiszesz, ze masz -3 cm we wzwodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Masz coś do ukrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:06 potrafiąca obdarzyć szcunkiem swojego szefa...to zależy od tego ile Pan płaci. Są jeszcze jakieś wymagania, może dyspozycyjność dla szefa po godzinach pracy i tego typu akcje?? Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Szanowna Eska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 16:12 Proszę nie zapominać, że trwają ferie w szkołach podstawowych i raczej nic poważnego ani odpowiedzialnego od tego zjawiska ( czyt. autor postu) Pani nie usłyszy. Pozdrawiam i życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Szanowna Eska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:22 ale ja nie na poważnie... P.s Chyba poszedł na sanki, bo coś nie odpowiada,hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Szanowna Eska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 16:38 albo oglądać Atomówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ennie_adams Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 16:14 Szef, który kompletnie nie panuje nad nerwami - marzenie każdego pracownika. Już widzę kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 18:37 jaki tam szef, nawet namiarów na siebie nie zostawił. Ot, wygląda na to, że ktoś sie nudzi :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 16:37 Sądzę, że adekwatnymi do Pańskich zainteresowań kandydatkami są panie Senyszyn i Środa. Obdarzą Pana niebywałym szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Jak mogłeś... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 16:40 Jak mogłeś zapomnieć o A.Błochowiak...to niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Jak mogłeś... 02.02.05, 16:48 Sam nad nią myślałem. I jeszcze Posłanka Beger jest w ścisłej czołówce... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 18:41 1. może byś anmiary na siebie jakies zostawił 2. co wg Ciebie oznacza "potrafiaca obdarzyc szacunkiem swojego szefa" Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaroffnica Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:49 losiu4 napisał: > 2. co wg Ciebie oznacza "potrafiaca obdarzyc szacunkiem swojego szefa" tzn, że będzie umilac mu czas spędzony w pracy i poza nią, dlatego też ma być atrakcyjna, najlepiej jakas młódka, która ma certyfikat na robienia loda z połykiem, mile widziana znajomość tantry i kamasutry najlepiej jeszcze brak wyższych aspiracji i sikanie w portki na widok podróbek francuskich perfum a... no i umiejąca zachowac dyskrecję p.s. czy tylko mi treść postu wydaje się jednoznaczna? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 18:57 Czaroffnico, to było tzw pytanie retoryczne ;) Pozdraiwam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś