Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:45
    ...dziewczyne do odbierania tel,przyjmowania zamowien,znajaca jez ang-
    podstawy,i potrafiaca obdarzyc szacunkiem swojego szefa.teren-warszawa.
    Obserwuj wątek
      • Gość: malami Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:47
        A więcej szczegółów?
        • Gość: pablo Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:49
          wszystko w swoim czasie o co chcialbys wiedziec?i czy spelniasz moje kryteria?
          • marghot Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 15:51
            atrakcyjna do odbierania telefonów?
            chodzi o video-telefony?
            brednie
            • Gość: pablo Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:53
              sama piszesz brednie!!!!jezeli nie jestes zainteresowana to nie krytykuj!widac
              jestes jakims potworem a ja w swojej dzial mam widzimisie posiadanie
              atrakcyjnej pracownicy!
              • Gość: doradca W czasie ferii dzieci sie nudza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 15:56
                Rozumiem dziecko, ze są ferie i pozwolili z komputera skorzystać, ale może
                zajmij się czymś bardziej rozwijającym Twoj mózg.
                • Gość: pablo doradca daj juz spokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:57
                  rozumiem marna istoto ze masz jakis problem,ale ja nie mam zamiaru prowadzic z
                  toba zadnej konwersacji.idz wasc wstydu oszczedz-prostaku.
                  • Gość: doradca Bozia Ciebie opuściła? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 16:06
                    A moze tak jordolony polaczku zastanowisz sie nad sobą. Zawsze możesz zgłosić
                    się do Leszka Millera albo wiceministra Kulpy. Możesz sobie dalej naciągać i
                    oszukiwac naiwnych. Jeśli jesteś powaznym pracodawcą to dlaczego ukrywasz się
                    za kotarą anonimowości??? Nie mam ochoty tlumaczyć Tobie na czym Twoja choroba
                    polega.
                    Ścierwem nie zajmuje się. Ścierwo omijam. Baw się dobrze.
              • marghot Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 15:57
                Gość portalu: pablo napisał(a):

> sama piszesz brednie!!!!jezeli nie jestes zainteresowana to nie krytykuj!
                widac
                > jestes jakims potworem a ja w swojej dzial mam widzimisie posiadanie
                > atrakcyjnej pracownicy!

czy musisz odpowiadać w tak chamski sposób.
                Poza tym umieszczanie ogłoszeń na tym forum jest niedopuszczalne.
                • Gość: pablo Re: marghot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:59
                  uzylem podobnych slow do twoich.slowo brednie bylo uzyte najpierw przez
                  ciebie,utwierdzam sie tylko w tym ze cos z toba nie tak.
          • Gość: doradca Masz coś do ukrycia? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 15:53
            Masz coś do ukrycia??? Jak tak to rozumiem, że nie napiszesz, ze masz -3 cm we
            wzwodzie.
            • Gość: eska Re: Masz coś do ukrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:06
              potrafiąca obdarzyć szcunkiem swojego szefa...to zależy od tego ile Pan płaci.
              Są jeszcze jakieś wymagania, może dyspozycyjność dla szefa po godzinach pracy i
              tego typu akcje??
              Proszę o odpowiedź.
              • Gość: doradca Szanowna Eska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 16:12
                Proszę nie zapominać, że trwają ferie w szkołach podstawowych i raczej nic
                poważnego ani odpowiedzialnego od tego zjawiska ( czyt. autor postu) Pani nie
                usłyszy. Pozdrawiam i życze powodzenia.
                • Gość: eska Re: Szanowna Eska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:22
                  ale ja nie na poważnie...

P.s
                  Chyba poszedł na sanki, bo coś nie odpowiada,hahaha
                  • Gość: doradca Szanowna Eska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 16:38
                    albo oglądać Atomówki:)
      • ennie_adams Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 16:14
        Szef, który kompletnie nie panuje nad nerwami - marzenie każdego pracownika.
        Już widzę kolejki.
        • losiu4 Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 18:37
          jaki tam szef, nawet namiarów na siebie nie zostawił. Ot, wygląda na to, że
          ktoś sie nudzi :)

Pozdrawiam

Losiu
      • egon.olsen Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 16:37
        Sądzę, że adekwatnymi do Pańskich zainteresowań kandydatkami są panie Senyszyn
        i Środa. Obdarzą Pana niebywałym szacunkiem.
        • Gość: doradca Jak mogłeś... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 16:40
          Jak mogłeś zapomnieć o A.Błochowiak...to niedopuszczalne.
          • egon.olsen Re: Jak mogłeś... 02.02.05, 16:48
            Sam nad nią myślałem. I jeszcze Posłanka Beger jest w ścisłej czołówce...
      • losiu4 Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 18:41
        1. może byś anmiary na siebie jakies zostawił
        2. co wg Ciebie oznacza "potrafiaca obdarzyc szacunkiem swojego szefa"

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: czaroffnica Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:49
          losiu4 napisał:

> 2. co wg Ciebie oznacza "potrafiaca obdarzyc szacunkiem swojego szefa"
          tzn, że będzie umilac mu czas spędzony w pracy i poza nią, dlatego też ma być
          atrakcyjna, najlepiej jakas młódka, która ma certyfikat na robienia loda z
          połykiem, mile widziana znajomość tantry i kamasutry
          najlepiej jeszcze brak wyższych aspiracji i sikanie w portki na widok podróbek
          francuskich perfum
          a... no i umiejąca zachowac dyskrecję

p.s. czy tylko mi treść postu wydaje się jednoznaczna?
          • losiu4 Re: zatrudnie mloda atrakcyjna dyspozycyjna.... 02.02.05, 18:57
            Czaroffnico, to było tzw pytanie retoryczne ;)

Pozdraiwam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka