Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

EMPIK - ile można tam zarobić ???

IP: *.chello.pl 03.02.05, 16:31
    no właśnie ile można zarobić w Empiku - obsługa klienta ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: x Re: EMPIK - ile można tam zarobić ??? IP: *.chello.pl 04.02.05, 13:11
        ??
        • Gość: nowa Re: EMPIK - ile można tam zarobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:44
          Wlaśnie wracam z ostatniej rozmowy w EMPiKu, 3/4 etatu-stanardowo u nich,i 829
          brutto, 30h tygodniowo.
          • Gość: megi Re: EMPIK - ile można tam zarobić ??? IP: *.chello.pl 04.02.05, 14:59
            dziękuję za odpowiedź:) a gdzie dokładnie będziesz pracować? w jakim mieście?
            te 829 brutto to chyba troche mało... a na cały etet nie przyjmują? pozdrawiam!
          • iberka Re: EMPIK - ile można tam zarobić ??? 05.02.05, 19:25
            potwerdzam te dane ale ja sie ciesze,ze doswiadczenie zdobede...jakies na
            pewno:-)
            iza
            • Gość: :) Re: EMPIK - ile można tam zarobić ??? IP: *.aster.pl 07.02.05, 10:52
              Do którego sklepu idziesz?
              • Gość: iza Re: EMPIK - ile można tam zarobić ??? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.02.05, 19:44
                galeria kazimierz- kraków
                • Gość: ania Re: EMPIK - ile można tam zarobić ??? IP: *.chello.pl 09.02.05, 17:08
                  hej:) jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna bo jutro ide na 9.00 - proszę o pomoc.
                  pozdrawiam!
                  • Gość: iza Re: EMPIK - ile można tam zarobić ??? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 09.02.05, 20:49
                    w krakowie masz rozmowe?to nie byla rozmowa tylko swietna zabawa,przygotuj sie
                    na wszystko i bedzie ok:-),jest luzno,wesolo i zero stresu.
                    iza
                    • Gość: ania Re: EMPIK - ile można tam zarobić ??? IP: *.chello.pl 09.02.05, 21:31
                      Nie, ja ide jutro na rozme w Warszawie na Marszałkowskiej. Wiem tylko że mają
                      to być jakieś testy - indywidualne i grupowe. Pozdrawiam!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka