Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DSA FINANCIAL GROUP S.A

IP: *.faith.pl / 80.51.255.* 05.02.05, 23:14
    Witam

Mam ptanie (wiem, ze byl juz podobny wątek poruszany).
    Czy byl ktos moze na rozmowie DSA FINANCIAL GROUP S.A. w Krakowie ul.
    Królewska na stanowisku KONSULTANTA DS. KLIENTA ?
    Czy to jest akwizycja??

Prosze o odpowiedzi.
    (na rozmowe musze dojechac a nie chce tracic czasu i pieniedzy)
    Dziekuje
    Obserwuj wątek
      • ewkakordi MAsz rację 06.02.05, 02:44
        Miłam przyjemność być na rozmowie kwalifikacyjnej na Królewksiej w Krakowie
        Wszystko na początku wydawało sie wspaniałe..i profesjonlane..zreszta strona
        internetowa i reszta robie dobre wrażenie
        oczywisćei na odopwiedz trzeba było czekać bo od razu niemogli podjąc decyzji.
        Przyjęli mnie. Najpier szkolenia. trzeba załatwić swiadectwo oniakralności. i
        znaczki za 100 zł czyli razem 150 zł.
        Podpisuje się umowe akwizytorska i parac polega na tym, ze chodzi się umawai z
        kleintami i pod płąszczykiem,z e che mus się doradzić po prostu zbiera nowe
        umowy z OFE..ty razem z Credi Suisse. Ja nie jestem do tego w 100% przekonana
        za słuszne. Troche racji w tym maja jednak Co do słusznosći tej pracy to każdy
        powinien pomyslęc sam.
        Oczywisćie jest to praca na prowizje więc małaaktrakcyjna. Jesli ktoś umie
        sobie radzić to myśle,z e mógłby tam conieco zarobić. ale mzoę także okazać
        sie,z e starci piniążki na telefon i na rpzejazdy oraz czas a nie zarobi
        kompletnie nic....
        pozdrawiam
      • Gość: doświadczony Re: DSA FINANCIAL GROUP S.A IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.05.05, 11:51
        Aby rozwiać wątpliwości - chodzi o firmę z Wrocławia zajmującą się akwizycją na
        rzecz OFE. A więc, moi drodzy, jeżeli chcecie przekonać się na własnej skórze,
        ZAŻĄDAJCIE do przeczytania umowy, którą proponują na poszczególne szczeble
        kariery, ZANIM złożycie firmie jakiekolwiek dokumenty, bo inaczej jesteście
        ugotowani. Może się po czasie okazać że gdy rozwiążą z wami umowę, kasy nie
        dadzą ale zakaz konkurencji obowiązuje przez baaardzo długi czas... po prostu
        kolejna firma, która pod maską profesjonalizmu (ileż to kasy idzie na
        stworzenie wizerunku...) łapie naiwnych jak rosiczka muszki, bo przecież
        współczesny marketing na tym polega-wydoić i do klopa. Ważne, żeby było ładne
        opakowanie. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka