Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w OPELu w Gliwicach

IP: *.visp.energis.pl 12.02.05, 11:04
    A czy ktos moze powiedziec ile mozna dostac na "Dzień Dobry" na stanowisku
    Inżynierskim w Oplu? .. jak juz sie oczywiscie przejdzie całą rekrutację?
    A jednoz pytań brzmi "Ile chciałby Pan zarabiać ......" i co wtedy
    odpowiedziec. Powiesz zadużo to już sie nie odezwą, powiesz za mało to
    powiedzą ze sie nie cenisz ... .
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kinga Re: praca w OPELu w Gliwicach IP: *.warsnet.pl / *.warsnet.pl 12.02.05, 18:12
        Rekrutacje do Opla w Gliwicach prowadzi firma Adecco, tam trzeba zlozyc papiery
        (ich biuro miesci sie na ul. Dubois - naprzeciwko Placu Balcerowicza). Jesli
        przejdziesz całą rekrutacje, to Adecco zatrudni cie na 3 miesiace (poczatkowo
        za smieszne pieniadze - bodajze do 1000 zlotych). Jezeli sie sprawdzisz to po 3
        miesiacach przejmuje cie Opel na tzw. kontrakty 1 lub 2-letnie, oczywiscie juz
        za porzadne pieniadze - okolo 3000 lub 4000 netto
        • Gość: Kinga Re: praca w OPELu w Gliwicach IP: *.warsnet.pl / *.warsnet.pl 12.02.05, 18:16
          Aha, co do zarobkow - ja na rozmowie kwalifikacyjnej wymienilam kwote 3500
          netto (jestem po studiach), z tego co wiem ludzie aplikujacy tam na stanowiska
          administracyjne lub inzynierskie wymieniali podobne kwoty
          • Gość: inzynier Re: praca w OPELu w Gliwicach IP: *.visp.energis.pl 13.02.05, 10:27
            Dzieki Kinga za informacje, powiedzials 3500 netto (na reke)? to by było jakies
            5000 brutto. hmmm z tego co czytalem ktos powiedzial juz tyle i zobaczył
            ironiczny uśniech na twarzy czlowieka z Opla. :) albo lepiej tak :(
        • Gość: Marek ? IP: *.altec.pl / *.altec.pl 13.02.05, 17:57
          A któż ci droga Kingo powiedział o tym 1000 złotych na początek dla inzyniera
          (pracownik fizyczny w Oplu ma na poczatek ok.1200-1400 netto!)?? Byłem tam na
          rozmowach i na rozmowie finalnej padła o wiele wyższa kwota. Pracy w końcu nie
          przyjąłem ale fakt faktem, że twoje dane są nieprawdziwiwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka