kingakunowska 13.03.05, 19:21 Ja do Ciebie tak ladnie napisalam, a Ty mnie ignorujesz :-( Az mi sie smutno zrobilo:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingakunowska Re: Szczurze Biurowy! 18.03.05, 22:29 Teraz wiem na pewno, ze Matrix mnie wykasowal ... system mnie nie widzi ... to jaks metafizyczna katastrofa ... Wysylam maile do rozmych ludzi i nikt mi nie odpisuje. Zaczynam myslec, ze jestem niewidzialna. Cv, prosby, motywacyjne listy etc. - jak w studnie. Nikt tego nie czyta? Ginie po drodze? Jak bogowie chca czlowieka zniszczyc, to najpierw gluchna ... Odpowiedz Link Zgłoś
kociefix Re: Szczurze Biurowy! 22.03.05, 21:24 no własnie mam od miesiąca ten sam problem :-(( Zawsze znalezienie pracy to była kwestia (naprawdę) tygodnia, a teraz cisza w eterze, a wypisują juz gdzie popadnie...A Bogowie jak chcą człowieka zniszczyć to najpierw mu rozum zabierają, a przecież my mądre babki jesteśmy prawda?:-)Pozdrawiam. P.S Może wiosna coś zmieni?...oby...... Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Szczurze Biurowy! 23.03.05, 01:43 Tygodnia??? Ja juz ponad rok sie przewloczam ... ! Ale ja mam pecha, Ty na pewno znajdziesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Szczurze Biurowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 16:19 Ale ja do Szczura akurat nie w tej sprawie ... ale chyba bylam zbyt wielka idealistka i zostalam zle zrozumiana :-(((( Ciagle mi sie to zdarza :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbi Re: Szczurze Biurowy! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.03.05, 08:07 Kongo rozumiem ze jeszcze nikt sie i do Ciebie nie odezwal w sprawie "pracy lzejszej od lezenia"... smutno mi, ale badzmy wytrwali, ten dzien nadejdzie hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Szczurze Biurowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:28 E tam, nie szukam juz pracy, mam inne plany :-)))))) Tylko pieniedzy potrzebuje, ale co tam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczurbiurowy Re: Szczurze Biurowy! 25.03.05, 22:17 Czym mogę służyć ? Dawno tu nie zaglądałem. Przepraszam, jeśli się nie odezwalem. Czy coś na priva, czy tak w ogóle ? Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Szczurze Biurowy! 26.03.05, 00:31 Juz odpisalam! A tak w ogole to tez, czemu nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Szczurze Biurowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:43 Z Toba Norbi to ja bym spolke zalozyla. Mam pomysl na latwe i oplacalne zajecie. Ty tez dawaj pomysly. Moj to: a) przesiadywanie calymi dniami na Piccadilly w celu poglebionych obserwacji socjologicznych (trzy lata stypendium), co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś