Gość: Zieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 10:32 Witam czy jest jakis przepis, czy może jakiś fundusz, który reguluje wyplatę jakiegoś zasiłku, po urodzeniu dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muszek0 Re: Fundusz w pracy. 12.04.05, 20:43 Jeżeli w firmie jest ZFŚS (bony, wczasy pod gruszą, pożyczki nieoprocentowane), możesz napisać podanie do szefa, że dziecko, że wyprawka, że kasa by się przydała itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zieja Re: Fundusz w pracy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:27 Wczasy są płacone, bony były, słyszałem gdzies tylko nie wiem gdzie że jak w firmie pracuje powyżej 5 osób to należy się jakieś dofinansowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Fundusz w pracy. 13.04.05, 20:05 tak konkretnie to ci nie powiem, bo nie wiem. u mnie w firmie było tak, że jak się napisało podanie, to szef raczej nie robił problemów i dawał z funduszu świeżo upieczonej mamie czy tacie jakieś, nie wiem, chyba 500,00 zł. Wiesz, nic nie szkodzi, żeby się upomniec i wysmażyć mały tekścić z prosbą o zapomogę, kasa z funduszu jest odrębna i jezeli są środki, to nie chyba nie będą ci robić scen. Odpowiedz Link Zgłoś