bagana1 04.02.07, 22:05 Ostatnio słyszałam ze na cellulit jest dobry piling kawowy??? Czy może ktoś słyszał coś na ten temat ??? Czy to jest prawda ?? jak tak to jak sie przyżadza taki piling??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pin-up.girl Re: cellulit!! 04.02.07, 23:03 Ja do takiego domowego peelingu antycellulitowego używam po prostu soli kuchennej.Może gdyby wymieszac ją ze zwykłą sypaną kawą to dałoby lepszy efekt.Kofeina przecież jest stałym składnikiem wszystkich kremów na cellulit.Wypróbuje sobie w najbliższym czasie.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: cellulit!! 05.02.07, 16:07 Na forum Kobieca Polonia bylo o tym peelingu. Odpowiedz Link Zgłoś
nefyth Re: cellulit!! 20.03.07, 19:56 A ja właśnie jestem w trakcie stosowania tych domowych specyfików wespół z kremami , żelami. Ja kawkę mieszam z balsamem, dodaję trochę olejków cytrusowych i heya masować masować. Potem spłukać, spłukać. A następnie wmasowuję kremik cellusculpt, wcierać wcierać. :) No i? Zaczyna się coś dziać bo skóra wygładziła się a i pomarańczki trochę ubywać zaczęło :) Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties wyszukiwarka nie gryzie 21.03.07, 00:27 a pomoże znaleźć super wątek, w którym opisano peeling kawowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
alek06 Re: cellulit!! 22.03.07, 13:46 a aj zamiast kawy uzywałam mleka i tez pomogło Odpowiedz Link Zgłoś