Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ZBIORY SZPARAGÓW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:18
    Witam.
    chciałbym sie dowiedzieć cześ o pracy w niemczech przy szparagach, czy jest
    to ciężka praca czy, da sie jakoś przeżyć bo mam ciekawą ofertę pracy przy
    szparagach i nie wiem czy jechcać bo słyszłaem ze jest tam bardz ciężko...
    (jaka praca przy szparagach jest najcięższa)
    Proszę o wasze opinie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: olek Re: ZBIORY SZPARAGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:01
        ogólnie praca w rolnictwie jest fizyczna i zależy jakie masz do tego podejście
        • Gość: gosc Re: ZBIORY SZPARAGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:16
          przy szparagach pracowalam kilka sezonow wczasie gdy nie bylismy jeszcze w
          unii,praca b.ciezka trzeba sie schylac palcami odgarniac ziemie a prawą
          rękąwycinać.dużo chodzenia b.rano trzeba wstawac i praktycznie być na polu cały
          dzień.gdy jesteś młodą osobą todasz sobie radę.płacą od kilograma.pola są
          długie koszyk pełen i ciężki.ja nie żałuje w latach 80 to były to duże
          pieniądze praca 6 tyg.chudłam po kilkanaście kg.słyszałam od osoby u której
          wtedy byłam ze płacą 1 euro za kg.
          • Gość: ona Re: ZBIORY SZPARAGÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:05
            oj........ty sie nawet nie zastanawiaj...bedziesz w szoku jak zakonczysz
            prace..ile zarobiłeS!!!!!!!spróbuj tu w polsce tyle kasy zarobic!!!!!
            byłam. zarobiłam. wiem. warto!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka