Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wlasnie dostalem prace!!!

IP: *.lanserwis.com.pl 05.07.02, 15:04
    no wlasnie jak w temacie dzieki ogloszeniu w GW, i co moge powiedziec?
    tydzien temu obronilem mgr inz. i juz ja znalazlem :) i to taka o jakiej
    snilem :) w czolowej firmie w branzy ICT
    ale nie proznowalem przez 2 ostatnie lata, studia dzienne, praca, jezyk, studia
    podyplomowe, szkolenia; w tym roku (tzn. od pazdziernika) wolne niedziele moge
    policzyc na palcach jednej reki

ale trud sie oplacil, nie musze zaczynac teraz od poczatku, robie duuuuzy
    skok...

heh teraz miesiac se odpoczne i nowe wyzwania...

jest fajnie najwazniejsze ze bede robil to co lubie :)

p_s

zycze wszystkim Forumowiczom wytrwalosci, samozaparcia, i wiary w swoje
    mozliwosci, ja tez nie spodziewalem sie, ze dostane te prace
    Obserwuj wątek
      • Gość: raulik Re: Wlasnie dostalem prace!!! IP: *.lublin.tpsa.pl 05.07.02, 15:18
        budujące, ja wlaśnie mam wylot TP S.A., ale też jestem dobrej myśli
        pozdrawiam
        • Gość: ala Re: Wlasnie dostalem prace!!! IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 05.07.02, 15:50
          a jakie to studia podyplomowe przed magistrem??
          po licencjacie?
          • Gość: p_s Re: Wlasnie dostalem prace!!! IP: *.duna.pl / 192.168.1.* 06.07.02, 19:44
            nie, no dyplom z podyplomowki dostane po przedstawieniu dyplomu wyzszej uczelni
            a zaczalem juz wczesniej
            chyba nie ma w tym nic dziwnego?
            • Gość: Jacus2 Re: Wlasnie dostalem prace!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.07.02, 20:52
              Gość portalu: p_s napisał(a):

> nie, no kdyplom z podyplomowki dostane po przedstawieniu dyplomu wyzszej uczelni
              > a zaczalem juz wczesniej
              > chyba nie ma w tym nic dziwnego?

To tak mozna (pytam zdziwiony). Tzn, ze osoba, ktora rozpoczela studia (jest na 1
              roku, np SGGW) moze rozpoczac podyplomowe MBA i tak "legalnie"? Pytam bo nie wiem?

Jacek
              • Gość: Pinek Re: Jacek_po czym MBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.07.02, 22:06
                na AE we Wrocławiu wymagają przynajmniej: wyższe zawodowe i 2-letniego
                doświadczenia w pracy.
                Pozdrawiam
              • palabra Re: Wlasnie dostalem prace!!! 07.07.02, 06:48
                Gość portalu: Jacus2 napisał(a):

> Gość portalu: p_s napisał(a):
                >
                > > nie, no kdyplom z podyplomowki dostane po przedstawieniu dyplomu wyzszej u
                > czelni
                > > a zaczalem juz wczesniej
                > > chyba nie ma w tym nic dziwnego?
                >
                > To tak mozna (pytam zdziwiony). Tzn, ze osoba, ktora rozpoczela studia (jest na
                > 1
                > roku, np SGGW) moze rozpoczac podyplomowe MBA i tak "legalnie"? Pytam bo nie wi
                > em?
                >
                > Jacek

Czyście powariowali? Podyplomowe to nie tylko MBA. Zresztą p_s gdybyście uważniej
                przeczytali te parę zdań, które napisał, nigdzie nie mowi o MBA.
                Sama znam studia podyplomowe, na których mozna zrobić podobnie-tzn zacząć
                studiować, ale dyplom ukończenia dostanie się dopiero wtedy jak się przedstawi
                papier, że jest się magistrem
                • Gość: Jacus2 Re: Wlasnie dostalem prace!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.07.02, 09:52
                  > Czyście powariowali? Podyplomowe to nie tylko MBA. Zresztą p_s gdybyście uważni
                  > ej
                  > przeczytali te parę zdań, które napisał, nigdzie nie mowi o MBA.

Ja bynajmniej nie czuje sie powariowany :). MBA posluzyl mi jako przyklad
                  studiow, ktore sa de facto podyplomowe.
                  Ale warto wiedziec, mozna tak mozna.

dzieki,
                  Jacek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka