fale_morskie 25.07.10, 00:13 Otóż, na mojej prawej dłoni nie posiadam linii serca. Jest linia głowy, która łączy się z linią życia, ale nie ma linii serca. Czy ktoś wie, co to może oznaczać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarocistalondyn Re: Chiromancja - dziwna sprawa. 07.12.10, 01:52 Zakładając, że jesteś osobą praworęczną, prawdopodobnie uciekasz przed angażem emocjonalnym lub traktujesz sprawy serca "po łebkach" i nie przywiązujesz do nich na ten moment dużej uwagi, coś na zasadzie, że co jest to jest i niech tak zostanie, a co będzie to będzie. Brak linii serca (w teorii) oznacza chłód emocjonalny, brak zaangażowania, nieumiejętność odczuwania. Ale szczerze powiem, że w swojej praktyce nie spotkałem nigdy dotychczas takiego przypadku, zdarza się, że nie ma na dłoni linii przeznaczenia i to mnie nie dziwi ale Twój "przypadek" wywołał we mnie piekielną ciekawość :-) Jesteś pewna, że jej nie ma???? Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Chiromancja - dziwna sprawa. 04.02.11, 03:09 niektórzy prawie że w ogóle nie mają widocznych linii Odpowiedz Link Zgłoś