dziuleksz 03.06.05, 14:47 Witam! Mam takie pytanko:jakie są szanse na dostanie pracy po kursie aplikacje o środki pieniężne z FUE? i wogóle coś na ten temat jakby mi ktoś coś to będę wdzięczny. Pozdrawiam Dziuleksz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evkaa Re: FUNDUSZ UNII EUROPEJSKIEJ 04.06.05, 11:59 Cześć... Z tym to jest różnie...ja jestem po studiach o specjalności administracja europejska i o funduszach wiem praktycznie wszystko, robiłam projekty na studiach z bardzo dobrymi wynikami..i narazie nie mam pracy..problem polega na tym że w kazdej firmie pozyskującej dotacje z ue pada na rozmowie pytanie czy masz jakieś doświadczenie i jakieś sukcesy w pisaniu aplikacji...i nie ważne że mam dużą wiedzę na ten temat i bardzo chcesz mieć to doświadczenie...to jest takie kółko zamknięte...poprostu wolą kogoś pewnego kto ma to doświadczenie.... Ja pracowałam jako konsultant/doradca ds. pozyskiwania dotacji ale było to typowo sprzedażowe a z projektami nie miałam nic do czynienia, ponadto beznadziejne warunki pracy - wyłącznie prowizja - no i sam zainteresowany czyli przedsiębiorca musiał zaa dużo bulić...ale szukam pracy w tej dziedzinie, bo to lubie i chciałabym bardzo w tym pracować...ale kurs swoją drogą zawsze Ci sie przyda...może kiedyś akurat.... Odpowiedz Link Zgłoś